قاضی محترم رای به جریمه نقدی هم حبس و هم مصادره وسایل دندانپزشکی داده شده، چطور دفاع کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۴۰ #40330668

بنده پروانه دندانسازی در شهرستان ملارد و اعتبارش تا بهمن ۹۹ دارم و اومدم منطقه فردیس یه جا را مهیا کرده ام و چون دنبال یه دکتر با پروانه فردیس بودم وسایل دندونپزشکی را هم مهیا کرده ام حالا از شبکه فردیس اومدند پلمپ کردند و پرونده را به دادگاه فرستادند حالا از لحاظ قانونی قاضی محترم هم جریمه نقدی هم حبس زندان هم مصادره وسایل دندونپزشکی و غیره را به خاطر دخالت در امور درمانی برام رای میده موقع بازدید من نه مریض داشتم بهشون گفتم به خاطر دو سه ماهی که از اعتبار پروانه کاری ام از ملارد مونده بود این کارها را انجام دادم تا بعد از اتمام اونجا قانونی برای اینجا درخواست پروانه کنم حالا خواستم راهنمایی ام کنید که چطوری از حق خودم دفاع کنم چون ازم سند شش دنگ ۴۵۰ ملیونی خواسته فعلا ابلاعیه برام نیومده والان یه ماه میشه مطب پلمپ شده و می ترسم دیگه برام پروانه کاری ندند و بی تکلیف بمونم فقط از عزیزان وکلای محترم استدعا دارم راهنمایی ام کنید تا بتونم از حق خودم دفاع کنم چون الان نزدیک ۲۰سال بنده تو این کار مشغولم و این اولین خطای کاری ام هست
باتشکر فراوان

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هنگامی یک پزشک میتواند به شغل دکتری و طبابت اشتغال یابد که مدرک تحصیلی مربوطه و پروانه اشتغال لازمه را از وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی دریافت نموده باشد.

با استناد به استشهادیه محلی مبنی بر عدم فعالیت صنفی می توانید از خود دفاعیات لازم را در دادگاه انجام دهید

سلام
زمانی اقدام شما دخالت در امور پزشکی محسوب می شود که پروانه فعالیت در آن زمینه را نداشته باشید به نظر می رسد اگر شما پروانه فعالیت داشته اید و فقط تخلف در محل اشتغال داشته اید این موضوع قابلیت دفاع را داشته و صرفا جنبه انتظامی دارد که باید در نظام پزشکی پاسخگو باشید و نه در دادگاه عمومی

کاربر عزیز لازم است لایحه ی دفاعیه ایی فنی و علمی تنظیم و پیگیر امورات پرونده باشید که نتیجه‌ی مطلوب حاصل گردد

اگر شاکی خصوصی نداشته باشید و ثابت کنید در این مکان فعالیتی در این رابطه نداشته اید، مجازات سنگینی برای شما در نظر گرفته نمی شود

استشهادی از مجاورین جهت اثبات عدم فعالیت تهیه کنید ولی درخصوص دفاع و تنظیم لایحه دفاعیه بنظر بنده نیاز به وکیل دارید

با سلام
شما مخاطب بزرگوار ، صرفا میتوانید با استناد به استشهادیه و شهادت شهود مبنی بر عدم فعالیت و ویزیت بیماران در محل کار خود احقاق حق نمایید .