باید چند وقت زندان برم تا مرخصی بگیرم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۲۱ #40288680

سلام و عرض ادب
به اتهام انتشار تصاویر در فضای مجازی و رابطه نامشروع غیر از زنا برام دو سال حبس تعزیری داده اند
سابقه کیفری ام ندارم
شاکی رضایت نمی‌دهد
تا حالا سابقه کیفری نداشته ام

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مشکلی برای گرفتن مرخصی وجود ندارد .زمان خاصی تعیین نشده است .

سلام، مشکلی برای اخذ مرخصی نیست می توانید درخواست دهید لیکن پس از گذشت یک سوم مجازات می توانید درخواست ازادی مشروط نمایید

درود
مدت زمان خاصی ندارد..

سلام
درخواست مرخصی زمان خاصی نداردباگذاشتن وثیقه وموافقت قاضی امکانپذیراست

برای درخواست مرخصی لازم نیست مدت مشخصی از حبس شما گذشته باشد، اما پذیرش آن با مقام قضایی است. بعد از تحمل یک سوم از مجازات خود میتوانید درخواست آزادی مشروط داشته باشید.

سلام
در صورت داشتن حسن نیت و با درخواست آزادی مشروط و یا استفاده از مجازات‌های جایگزین حبس می توانید درخواست آزادی نمایید

درود:پس از گذارندن یکسوم مجازات میتوانید درخواست اذادی مشروط نمایید،درمورد مرخصی شرایطی وجود دارد پس از کسب امتیاز مورد نزد وموافقت رئیس زندان ،گذاشتن وسیقه یا ضامن وموافقت دادگاه مربوطه به مرخصی اعزام خواهید شد.