اگر شرکت این پیمانکار دارایی نداشت بعدش در چه صورتی میتونم درخواست حکم جلبش رو نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵۷ #40251129

سلام
من کارگر هستم و زیر نظر پیمانکار برای شرکت نفت کار میکنم و این پیمانکار که در غالب یه شرکت خصوصی احتمالا سهامی هستن.. حقوق ما رو میده... ۸ ماه حقوق و سنوات و بیمه و پاداش نداده حالا می‌خواهیم شکایت کنیم اداره کار... آیا در دادخواست می‌توانیم خسارت تاخیر تادیه بنویسیم چون تا حکم بگیریم ۱ سال یا بیشتر طول بکشه.. آیا طبق قانون خسارت تاخیر تادیه شامل این موضوع میشه یا خیر.. اگه تعلق میگیره تا بنویسم لذا حکم همکارهای خودم رو که دیده بودم قبلا خسارت تاخیر نزده بودن واسشون و فقط همان مبلغ رو زدن؟؟ ۲.به عنوان خوانده فقط اسم شرکت خصوصی پیمانکار رو باید بنویسم..؟؟ نمیشه اسم مدیر عامل شرکت هم بنویسم و هر دو رو شکایت کنم؟ ۳. اگر شرکت این پیمانکار خصوصی دارایی نداشت بعدش در چه صورتی میتونم درخواست حکم جلبش رو بکنم؟؟ آخه بعضی میگن نمیشه.. میشه بگین مدیر عامل و سهام دار و یا شرکای چه شرکت هایی رو میشه در مرحله آخر جلب کرد و بازداشت؟؟؟ و اینکه درصورت قابل انجام بودن جلب و بازداشت مدیر عامل.. اول باید درخواست ورشکستگی رو انجام دهم و بعد از تکمیل و تصفیه آن اقدام به گرفتن حکم جلب کنم؟ خواهش میکنم خیلی توضیح دهید ممنون میشم

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شما بااین توصیفات می توانید علیه کارفرماتون بابت نپرداختن حق وحقوقتون در ادارهی کارشکایت کنید
وبرای اثبات ادعاتون باید حتما شاهد ویا استشهاد نامه از سایر کارگران تنظیم کنید وروی پرونده بگذارید ولی نمی توانید خسارت تاخیر در تادیه را مطالبه کنید

می توانید علیه مدیر عامل شرکت در اداره کار شکایت کنید لاکن در مورد تاخیر در تادیه باید گفت که اداره کاربه موضوع رسیدگی کرده و بر مبنای حقوق دریافتی شما رای خواهد داد لذا تاخیر تادیه تعلق نخواهد گرفت

سلام درصورا عدم پرداخت حقوق و مزایای شما می توانید به اداره کار ورفاه اجتماعی بطرفیت کارفرمایی خودتان که با شما قرارداد بسته شکایت کنیدو میتوانید علیه مدیرعامل هم مجتمعا شکایت بدین و دلایل قصور در عدم پرداخت کارگران را توضیح دهدو اما در مورد تاخیر تادیه و جلب کارفرما بدلیل عدم پرداخت حقوق ومزایای کارگران جواب منفی است یعنی جلب نمیشن و تاخیرتادیه مطالباتتون امکان پذیر نیست