با تحویل ندادن منزل خریداری شده توسط فروشنده چه باید کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۴۷ #40063642

سلام.بنده خانه ای خریداری کردم مقداری از پول و زمان تنطیم قولنامه و مقداری وام بوده که چک در وجه ایشون کشیده شد (وام مسکن) ما بقی طبق صحبت زمان تنطیم سند به صورت نقد پرداخت شد ( طبق درخواست فروشنده ) ولی مبلغ نقدی و هیچگونه رسیدی دریافت نکردم در حال حاضر سند به نام من خورده و تک برگ اومده ولی ایشون ادعا کردن که من پول نقد و ندادم و کلید و تحویل من نمیدن.در حالی که من تسویه کردم و ایشون قبول کردن که سند به نامم بخوره در حالی که الان کاملا برخلاف این حرف و میزنن.ممنون میشم راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز شما باید دادخواست الزام به تحویل علیه فروشنده را مطرح نمایید ومستندات خودرا به دفترخدمات قضایی ارائه نمائید

با سلام
خوشبختانه با انتقال سند بنام شما ، فروشنده نمیتواند درخواست مطالبه وجه نماید
با تنظیم دادخواستی مبنی بر الزام خوانده به تحویل مبیع به طرفیت فروشنده اقامه نمایید

با سلام..
با توجه به سند مالکیت بنام شما می توانید دادخواست الزام به تحویل مبیع بطرفیت فروشنده از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت و مطرح نمائید..
موفق باشید..

دادخواست الزام به تحویل علیه فروشنده را مطرح نمایید

باید از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست الزام به تحویل مبیع را تقدیم نمایید .