چگونه عدم رعایت قانون و عدالت توسط بازپرس در پرونده، را پیگیری نمایم و خواهان حق و حقوق خود شوم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۵ #40035577

احتراما
چگونه میتوان از بازپرس پرونده که آنقدر به نفع متهمین پرونده برای ارسال کیفرخواست به دادگاه وقت کشی بیهوده و غیر قانونی انجام داد شکایت کرد؟
۵ روز مهلت متهمین برای اخذ دفاعیات آخرشان گذشت و حتی در دادسرا حضور نیافتند و در عین ناباوری بنده بعنوان شاکی قرار بازپرس و دادسرا پس از ۶۵ روز وقتکشی عجیب اعلام رای عدم تعقیب متهمین بدون آنکه حتی یکبار نزد بازپرس بیایند و با وجود ارایه دو شاهد از طرف من و هرآنچه که بازپرس بعنوان ادله قانونی ازم خواست ارایه دادم در بی‌عدالتی کامل صادر شد، نکته مشکوک دیگر آن است که بنده دادخواستی با موضوع خیانت در امانت به دادسرا دادم ولی بازپرس در قرار نهایی خود عناوین پرونده را اینگونه قید نمود خیانت در امانت، سرقت، تحصیل مال نامشروع، دشنام و توهین!
بینهایت ممنون میشم اگر این مالباخته خسته از همه جا و نا امید از احقاق حقوق بر باد رفته ام را راهنمایی کنید تا به آنچه در روز روشن و طی ده دقیقه از کارت بانکی ام کلاهبرداری و برداشت نمودند بتوانم به حقم برسم و برسانمشان.

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید به قرار منع تعقیب اعتراض کنید . باید ومیل می گرفتید تا حق شما ضایع نشود و مطابق قانون از شما دفاع نماید .

میتوانید نسبت به قرار صادره اعتراض نمایید و برای پیگیری تخلف بازپرس میتوانید از طریق دادسرای انتظامی قضات شکایت نمایید .

سلام
جهت شکایت از قضات می توانید از طریق دادسرای عالی انتظامی قضات اقدام نمایید
در خصوص پرونده نیز، اولا اگر در قرار صادره عناوینی درج شده است که در شکواییه بدوی موجود نبوده اند، این امر تاثیری در شکایت بعدی شما ندارد و همچنی می توانید نسبت به قرار صادره چنانچه مهلت آن منقضی نشده است اعتراض نمایید و پیشنهاد میکنم حتما قبل از هر اقدامی مشاوره تخصصی بگیرید.