ضرب و شتم و کتک زدن و ناقص کردن چشمم در کودکی را چگونه پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۶ #40031245

با سلام
من حدود شش سال پیش برادر بزرگم با بی رحمی هرچه تمام تر با یک چوپ چشم راست مرا ناقص کرد و چشمم الان نمی بیند اون زمان هم نمی دید چون اون زمان من چیزی نگفتم به بیمارستان هم گفتم زمین خوردم چون اون زمان برادرم گفت می بریم درمان می کنم ولی الان از اون ماجرا شش سال می گذرد اون باز می خواست مرا بزند من اون زمان هفده سال داشتم
آیا من الان چی کار کنم؟
آیا می توانم شکایت کنم چون واقعا زندگیم نابود شده.
تو را خدا کمکم کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله شما میتوانید پس از اخذ نظریه پزشکی قانونی مبنی بر میزان آسیب وارده، جهت دریافت دیه اقدام نمایید

سلام، بله شکایت میتوانید بکنید ولی چون یکسال بعد از عمل مجرمانه شکایت نکرده اید شکایت کیفری شما مشمول مرور زمان خواهد شد ولی از جنبه حقوقی میتوانید شکایت کنید همه دیه و خسارات و که مشمول مسؤلیت مدنی هست را در این قالب مطالبه کنید و موفق هم خواهی شد فقط از باب مجازات در کیفری شما نمی‌توانید