هزینه دادرسی را که پرداخت کردم چگونه باید از محکوم علیه دریافت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۶۵ #39996907

با سلام، دعوای الزام به ‌تنظیم سند رسمی را مطرح کردم اگر حکم‌ به نفع من صادر شود و غیابی باشد دادگاه چه ضمانتی دریافت میکند؟ سوال دیگه اینکه در صورت صدور حکم به ‌نفع و پس از قطعی شدن و تنظیم سند با توجه به الکترونیکی شدن اجرای احکام هزینه دادرسی را که پرداخت کردم چگونه باید از محکوم علیه دریافت کنم؟ ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که در دادخواست هزینه دادرسی را مطرح نکرده باشید باید دادخواست جداگانه برای مطالبه هزینه دادرسی مطرح نمایید

درود
اگر در دادخواست هزینه دادرسی را مطالبه کرده باشید مورد حکم قرار می گیرد در غیر اینصورت باید دادخواست مستقل بدهید

سلام
معمولا فیش حقوقی گرفته میشه
در مورد خسارات نیز شما اگر در دادخواست اولیه مطالبه کرده باشید که دادگاه در رای خودش لحاظ میکنه
اگر در دادخواست اولیه این کار رو نکرده باشید نیاز به دادخواستی جداگانه دارد

ضمن دادخواست در قیمت خواسته باید هزینه دادرسی هم درخواست شود که هنگام محکوم شدن طرف مقابل دادگاه از ایشان هزینه دادرسی را مطالبه میکند.

مطالبه ی خسارت دادرسی ضمن دادخواست توسط مدعی و قبل از ختم دادرسی توسط مدعی علیه که به موجب ماده (۵۱۵) قانون آیین دادرسی مدنی «خواهان حق دارد ضمن تقدیم دادخواست یا در اثنای دادرسی و یا به طور مستقل جبران خسارات ناشی از دادرسی یا تاخیر انجام تعهد یا عدم انجام آن را به علت تقصیر خوانده نسبت به ادای حق یا امتناع از آن به وی وارد شده یا خواهد شد، همچنین اجرت المثل را به لحاظ عدم تسلیم خواسته یا تاخیر تسلیم آن از باب اتلاف و تسبیب از خوانده مطالبه نماید دوم در خصوص صدور رای غیابی
مطابق ماده ۳۰۵ همان قانون «محکوم‌علیه غایب حق دارد به حکم غیابی اعتراض نماید. این اعتراض واخواهی نامیده می‌شود. دادخواست واخواهی در دادگاه ‌صادرکننده حکم غیابی قابل رسیدگی است

با سلام
در صورت محکومیت خوانده ، خواهان میتواند تمامی هزینه های پرداختی را از محکوم علیه مطالبه کند البته بایستی در تعیین خواسته اشاره به مطالبه هزینه ها کرده باشد

در دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه هزینه دادرسی و.... بدین