آیا الان من میتونم اقدام کنم به نرخ روز حساب کنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۳ #39911691

سلام و عرض خسته نباشید.
دوسال پیش از بنده سرقت گوشی صورت گرفت به قیمت ۳میلیون تومان
پارسال سارقین گوشی ردیابی و دستگیر شدند.
پارسال بنده رو احضار کردن دادگستری و برگی دادن بنده لیست لوازم و قیمت رو اعلام کنم و قیمت روز لوازم رو یاداشت کردم قیمت گوشی به مبلغ ۵ میلیون تومان.
الان یکی از متهم ها با من تماس گرفتن برای رضاییت حاضریم پرداخت کنیم ولی مبلغ کل تقسیم بر ۳ خواهیم کرد و ۲ سهم دیگر اون یکی متهم و مال خر باید پرداخت کنند و اگر نخواهید به صندق دادگستری پرداخت خواهیم کرد . آیا این کار کاملا قانونی است؟
ولی الان قیمت گوشی مبلغ بالاتری هستش
۱.آیا الان من میتونم اقدام کنم به نرخ روز حساب کنند؟
۲.آیا من میتونم خسارت هم دریافت کنم اگر جواب مثب هست از چه راهی؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.اخذ رضایت شما به صورت توافقی است شما میتوانید به کمتر یا بیشتر از مبلغ گوشی جهت رضایت مصالحه کنید اما بجز گوشی ،خسارت دیگری به شما تعلق نخواهد گرفت و قیمت گوشی به نرخ روز محاسبه و تحویل شما خواهد شد.