بانک بعد از چند قسط عقب افتاده میتواند خانه را به مزایده بگذارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۴۲ #39871540

با سلام اقساط من عقب افتاده و سند خانه ام در رهن بانک است بانک بعد از چند قسط عقب افتاده میتواند خانه را به مزایده بگذارد؟ و چه مراحلی طی میشود؟ و چگونه به ما اطلاع رسانی میکنند؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مهر
بانکا طبق آیین نامه های داخلی به شیوه های متفاوت عمل می نمایند.
اما همگی ابتدا اخطار می نمایند.

معمولا قبل از مزایده اخطار میدهند اما ممکن است هر بانک رویه جداگانه داشته باشد

با سلام. رویه همه بانک ها در خصوص زمان صدور اجراییه و نهایتا مزایده پلاک ثبتی یکسان نیست. اما در قرارداد تسهیلات یا سند رهنی قید می کنند که در صورت عدم پرداخت اقساط بانک اختیار دارد که یک طرفه قرارداد را فسخ نماید و علیه بدهکار و راهن نسبت به اصل وام، سود و خسارت اجراییه صادر نماید. در بعضی بانک ها به محض معوق شدن چند قسط اجراییه صادر می کنند و در بعضی بانک های دیگرصبر می کنند که همه اقساط حال شود و سپس اجراییه صادر می کنند. تشریفات اجرا هم مطابق آیین نامه اجرایی مفاد اسناد رسمی لازم الاجرا مصوب سال ۱۳۸۷ رئیس محترم قوه قضاییه به شما ابلاغ خواهد شد. پیشنهاد می کنم برای راه حل و ارائه مشاوره حقوقی بهتر،به سوالات زیر پاسخ بدید.
۱- میزان تسهیلات (وام)دریافتی؟
۲- در قالب کدام عقود گرفته اید؟ مشارکت مدنی یا مضاربه یا فروش اقساطی و...؟
۳- وام را در چه سالی دقیقا دریافت کردید؟
۴- مبالغی را که به بانک پرداخت کردید دقیقا در چه زمانی و به چه مبلغ بوده است؟
۵- آیا بانک در زمان پرداخت اقساط برای شما تسهیم بالنسبه را رعایت نموده است؟ (این مورد در مشاوره حضوری یا تلفنی نیازمند توضیح بیشتری است)
پس از پاسخ به این سوالات ممکن است شما را راهنمایی کنیم که برای حل مشکل علیه بانک دادخواست بدهید. با تشکر

در صورت گذاشتن مزاید به شما ابلاغ خواهد شد

با سلام
این موضوع بستگی به نوع وامی که گرفتید و شرایط ان دارد .اصولا هر بانکی بر اساس قوانین داخلی خود عمل میکند .ولی اصولا قبل از مزایده به شما اخطار پرداخت خواهند داد.

با سلام
هر بانکی روال قانونی خود را در پیش میگرند و در این موضوع متفاوتند اما به هر حال قبل از هر اقدامی این موضوع را به شما ابلاغ خواهند نمود

رویه بانک ها متفاوت است و قبل از مزایده اخطار خواهد شد.