تفاوت شلاق تعزیری و شلاق حدی چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶,۰۹۴ #39854826

سلام
کدام نوع شلاق در سوء پیشینه یا سوء سابقه فرد، ثبت می شود؟
آیا شلاقی که برای رابطه نامشروع به فرد زده شود در سوء پیشینه یا سوء سابقه فرد، ثبت می شود؟
لطفا سه سوال بنده را جداگانه پاسخ دهید با تشکر و قدردانی از زحمات شما.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تفاوت دو مورد مزبور به تاثیر محکومیت بازمیگردد که اگر شلاق حدی باشد اصطلاحا محکومیت کیفری موثر نامیده میشود و موجب محرومیت محکوم علیه از برخی حقوق تا ۲سال میشود اما اگر تعزیری باشد مانند محکومیت به شلاق تعزیری از باب رابطه نامشروع... در این صورت محکومیت موثر نبوده و فقط در سجل کیفری ثبت میشود و محکوم علیه را از حقوق محروم نمیکند

محکومیت‌های موثر کیفری است که به موجب قانون؛ محکومیت به حد مانند حد زنا ، حد شرب خمر ( شلاق حدی ) ، محکومیت به قطع نقص عضو و....

شلاقی که برای رابطه نامشروع به فرد زده میشود درسجل کیفری ثبت میشود اما محکومیت موثر کیفری نیست

سلام وقت بخیر
میزان شلاق حدی از قران مستند شده و به طور عام سنگینتر است اما شلاق تعزیری طبق قوانین مجلس مثبوت شده و شلاقی که در جرم ناشی لز رابطه نامشروع زده میشود تعزیری است و سوسابقه محسوب نمیشود موفق باشید

باسلام
تفاوت شلاق حدی وتعزیری در محکومیت موثر کیفری و محرومیت از حقوق اجتماعی است .
شلاق حدی شخص محکوم را ۲ سال از حقوق اجتماعی محروم می کند.
شلاق رابطه نامشروع تعزیری است .