آیا بنده می توانم اقدام قضایی علیه کپی کننده آن انجام دهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۷ #39814746

با سلام. بنده دانشجوی دکترا هستم و جدیدا متوجه شده ام که قسمتی از پایاننامه کارشناسی ارشد بنده بدون هیچ اشاره ای به آن، کپی برداری شده است. این کپی برداری در حد دو سه صفحه میشود. آیا بنده می توانم اقدام قضایی علیه کپی کننده آن انجام دهم؟ اگر بله، عواقب آن برای آن شخص چه می تواند باشد؟ ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
با استناد به مستندات میتوانید علیه ایشان شکایت نمایید

میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به شکایت نموده و تقاضای پیگرد قضایی فرد مقابل را بنمایید .
به استناد ماده واحده قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی : تهیه ، عرضه و یا واگذاری آثاری از قبیل رساله، پایان‌نامه ، مقاله ، طرح پژوهشی ، کتاب ، گزارش یا سایر آثار مکتوب و یا ضبط شده پژوهشی ، علمی و یا هنری اعم از الکترونیکی و یا غیر الکترونیکی توسط هر شخص حقیقی یا حقوقی به قصد انتفاع و به عنوان حرفه یا شغل - با هدف ارائه کل اثر و یا بخشی از آن توسط دیگری به عنوان اثر خود جرم است.
طبق تبصره ۶ این قانون ، پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی ؛ در صورت استفاده از آثار متقلبانه موضوع ماده واحده توسط دانشجویان ، اعضای هیئت علمی و طلاب ، ضمن سلب هرگونه امتیاز مادی و یا معنوی مرتبط با آن و ملغی‌الاثر بودن هرگونه مدرک تحصیلی ، پایه ، مرتبه علمی ، رتبه و یا عناوین مشابه به تخلفات نامبردگان حسب مورد توسط هیئت‌های انتظامی ، اعضای هیئت علمی ، هیئت‌های رسیدگی به تخلفات علمی ، کمیته‌های انضباطی دانشجویان و یا دادسرا و یا دادگاه ویژه روحانیت رسیدگی خواهد شد .

سلام.بله می توانید اقدام کنید و مجازات ان جریمه نقدی است و مقررات خاص اموزش عالی.