اگه شوهرم بره دادخواست طلاق بده من با مطرح کردن چه چیزای میتونم از خودم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۱۷ #39722459

سلام خسته نباشید
از سال ۹۵ عقد کردم . چهارشنبه هفته گذشته با شوهرم دعوام شد با رضایت خودش رفتم خونه خواهرم دعوت بودیم شوهرم نیومد پیام داده اخر شب میام. اخر شب پیام داده جم کن دارم میام منم گفتم تازه امشب نمیام فردا خودم میام خونه شوهرم گفتش نمیای دیگه نمیخوام بیای از اون شب تا الان دنبالم نیومدش.دعوا مام بیشتر سره بچه بازی مشروب خوردن قلیان خوردن شوهرم هستش دست بزن هم دارد. و دو ساله فهمیدیم که شوهرم بچه دار نمیشن با رفتن به دکتر و درمان هم نشد و اخرین دعوامون ایشون گفتن نمیخوامت برو خونه پدرت حتی تو پیاماهشون فرستادن هست.گفتن بیا توافقی جدا بشیم.منم گفتم برو خودت داداخواست بده

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام همسرتان در صورتی میتواند شما را طلاق دهد که حقوق مالی شما در خصوص مهریه و اجرت المثل و نفقه را تادیه نماید شما نیز می توانید نسبت به این موارد علیه وی اقدام نمایید .

با درود ایشان اگر بخواهند شما را طلاق دهند می‌بایست حق و حقوق شما را تادیه نمایند. نیاز به دفاع خاصی از جانب شما نیست، لیکن شما با اثبات عسر و حرج و عقیم بودن ایشان تقاضای طلاق نمایید

طلاق در اختیار مرد است اگر بخواهد دادخواست طلاق دهد باید تکلیف مهریه و سایر حقوق مالی شمارا روشن کند

درود:در صورتی که زوج دادخواست طلاق دهد ودلیل محکمه پسندی نداشته باشد ،حقوق مالی زوجه که دادگاه رسیدگی کننده انها را تعیین تکلیف می کند.( مثل شرایط تنصیف اموال،مهریه،اجرت المثل ایام زوجیت،حضانت ،نفقه).

سلام شما صرفا می تونید روی حقوق مالی خود اقدام کنید یا اگر شوهر شما جرمی مثل ضرب و جرح مرتکب شدند از طریق مراجع ذی صلاح پیگیر شوید

اگر همسر شما بخواهد طلاق را انجام دهد کلیه حقوق شما را نقدا باید پرداخت نماید

مطالبه حقوق مالی خود.زوج باید تمام حقوق مالی شما را پرداخت نماید . شاید بتوانید از شرط نصف دارایی شوهر هم بهره مند شوید .