رفته از باب رباخواری شکایت کرده و پرینت حساب اورده، چه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۹ #39711281

باسلام
حدود چند سال پیش مبلغ صد میلیون به دوستم دادم و یک قرارداد نوشتیم که هر وقت من پولم را لازم داشتم دو ماه زودتر اعلام کنم و سند زمینش هم امانت پیش من گذاشت چند ماه مبالغ متفاوتی به حسابم واریز کرد
چند ماه بعد دسدم نمیصرفه گفتم پولم رو بده و گفت که ندارم و زمینش را به بنگاه بردیم و قیمت گذاری کردیم و مابقی پولش را دادم
در یک اقرارنامه جداگانه هم نوشتیم که بابت مشارکت بوده و به خاطر اینکه نتوانسته پول رو پس بده زمین از ان من شده و توی اقرارنامه هم نوشته که در صحت عقل و سلامت اقدام به فروش کردم و هیچ گونه ادعایی اعم از کیفری و حقوقی ندارم و چند شاهد هم امضا کردن
خواستم بدونم میتونه کاری کنه
راهنماییم کنین
باتشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرارداد ها و اقرارنامه ادعا را رد و انکار کنید

سلام به نظر بعید می باشد امکان ادعایی را داشته باشد و البته در صورت بیان هر ادعایی باید ادله مثبته نیز ارائه نماید که در این خصوص شما دارای اقرارنامه بوده و ارجح می باشید

مخاطب عزیز
احتمال رد تقاضا وجود دارد ولی باید پرونده را دید تا دقیقتر اظهار نظر نمود

قبل از خرید زمین مبالغی به حساب شما واریز کرده که شک ربا میشه ولی چون معامله کردین ربا قابل اثبات نیست

سلام
با توجه به اسناد قرارداد ها و اقرارنامه ادعا را رد و انکار کنید