آیا در خصوص املاک غیر سند دار می توان دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی داد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۱ #39686146

پیش خرید یک واحد اپارتمان از هشت واحد مذکور کردم که در مبایعه نامه نوشته شده و بصورت
( وکالتی- قولنامه ای ) میباشد و قراره از سند مادر یک سهم از هشت سهم در تاریخ ۹۸/۴/۱۵ در دفتر خانه مربوطه بخورد... از یطرفم تحویل اپارتمان هم همان روز میباشد ولی فروشنده میدونم با توجه به گرون شدن ملک و درخواست پول بیشتر از من به بهانه های مختلف میخواهد سرباز زند... چه اقدامامی انجام دهم که زودتر اپارتمان رو تحویل بگیرم؟ (دادخواست کامل چطوری بدم)
حالا با توجه به اینکه اپارتمان موردنظر وکالتی قولنامه ای میباشد ایا نیاز هست که دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهم، چون من مبایعه نامه دارم و ملک موردنظر وکالتی - قولنامه ای میباشد و سند دار نیست...من واحد اپارتمانمو میخام، بنظره شما اگه یه راست برم دادخواست الزام به تحویل مبیع و کلیه خسارات مربوطه رو بدهم انوقت رد دادخواست نمیشه؟
ایا حتمن باید وکالت بخوره یا همون مبایعه نامه کافیه برای اثبات اینکه اپارتمان ماله منه و دادخواست تحویل مبیع بدهم... و اگر وکالت نزنه و بعدا اقدام به دادخواست تنظیم وکالت بکنم بهتر نیست چون واحد رو زودتر تحویل بگیرم برام بهتر میشه...
هدف من رسیدن به واحدم هست... الانم همه دارن میشنن واحد من درب قفله نمیدونم چکار کنم... دادگاه هم دو سال طول میکشه...

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اولا بهتر است شما حتما وکیل بگیرید یا حداقل زیر نظر یک نفر وکیل دادخواست بدهید ثانیا شما دعوی الزام به انتقال رسمی ملک و نیز تحویل آن را به طرفیت کسی که به شما فروخته و تمام کسانی که خرید و فروش انجام داده‌اند تا برسد به مالک رسمی باید اقامه کنید