در دادگاه تجدیدنظر معیار سنجش و بررسی پرونده ای که بر آن رای صادر شده است چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۷۰ #39684380

باسلام
طی اختلافی که با برادرم داشتم از او شکایت کردم و بعد از سپری شدن جلسات دادرسی، دادگاه بدوی رای به محکومیت برادرم داد که برادرم به این رای درخواست تجدیدنظرخواهی داد
از وکلای محترم درخواست راهنمایی داشتم
۱- در دادگاه تجدیدنظر معیار سنجش و بررسی پرونده ای که بر آن رای صادر شده است چیست و چه مواردی در پرونده مورد توجه قاضی قرار دارد و برای قاضی دادگاه تجدیدنظر مهم است؟
۲- آیا میتوان در تبادل لوایح، به دادخواست تجدید نظر برادرم پاسخی داده نشود و اینکه این مورد چه تاثیری در روند بررسی تجدید نظر خواهد داشت؟
**نکته :در محتویات پرونده بیشتر مدارک و شواهد به نفع بنده میباشد و همچنین اقرار برادرم در یک پرونده دیگر که مستقیما با موضوع مورد اختلاف ارتباط داشته است که این یکی از مواردی است که قاضی با این اقرار رای به نفع بنده داده است و در پرونده قرار داده شده است.

باتشکر از وکلای عزیز

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگردعوی حقوقی باشدقطعا درتجدیدنظرخواهی تبادل لوایح خواهدشدتاشمانیزدفاعیات خودرا ابراز نمایید--ولی اگر کیفری باشد تبادل لوایح وجودنداردولی می توانید با مراجعه به شعبه ومطالعه لایحه تجدیدنظرخواه درمقام دفاع لایحه تقدیم نمایید

به هر حال پاسخ بدهید بهتر است و تجدیدنظرخواهی رسیدگی دوباره به پرونده با تمام جوانب است.

با احترام .اگر در مورد همان پرونده اقرار شده باشد تجدینظر باید ادله بالاتر از اقرار ارائه دهد که بعید بنظر می اید

درود
تمام جوانب پرونده بررسی می شود. اگر تبادل لوایح نشود چون ممکن است جلسه دادرسی تشکیل نشود و به ضرر خودتان است.

سلام
دادگاه تجدیدنظر بر اساس قانون و مستندات اتخاذ تصمیم می کند

سلام، بسته به دعوی و مدارک تجدیدنظر خواهی متفاوت است و بدیهیست ملاک قانون و مواردی است که ممکن است در مرحله بدوی بدان توجه نشده باشد.، بهتر است به تجدیدنظرخواهی ایشان پاسخ داده و لایحه ای تنظیم نمایید.

در دادگاه تجدیدنظر ابتدا به نحوه صدور رای که از نظر شکلی ایرادی به ان نباشد توجه می شود . در تبادل لوایح تجدیدنظرخوانده با اشاره و توضیح محتویات پرونده توجه قضات را به موارد مهم جلب می کند .