با توجه به افزایش قیمت ها تا ۳ برابر سال گذشته نحوه برخورد پیمانکار نسبت این موضوع چگونه باید باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۰ #39545665

سلام
دی ماه سال گذشته قرارداد پیمانکاری از نوع شخص حقیقی با موضوع تولید و تحویل تعداد مشخصی سرویس غذاخوری چینی بسته شد.
کلیه تعهدات تا اسفند سال گذشته انجام شد و تحویل مشتری شد. مبلغ توافق شده هم دریافت شد.
بعد از گذشت حدود ۹ ماه از تحویل، کارفرما اعلام نارضایتی نسبت به کیفیت و وجود ایرادات ظاخری محصول می نماید و درخواست جبران خسارت و بازتولید یا بازگشت کل مبلغ را دارد.
محصول تولید شده سفید رنگ، فله و فاقد هیچ نشانه تجاری و برندی است و کپی برداری از محصول خارجی به درخواست مشتری است ( هر کارگاهی قابلیت تولید این محصول را دارد و عملا امکان تشخیص تولید کننده محصول غیر ممکن است)
ضمن اینکه در انتهای قرارداد بند داوری هم وجود دارد.
سوال: آیا ایشان پس از گذشت این زمان حق طرح دعوا یا مطالبه دارد؟

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به شرایط و محتوای قرارداد دارد . در هر صورت مسایل فوق از طریق داوری قابل حل می باشد .