آیا ابلاغیه قرار نهایی فقط برای شاکی پرونده ارسال می شود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۶۵۰ #39485057

با سلام

(چون در پرونده متقابل که بنده شاکی هستم ابلاغیه قرار نهایی در سامانه ثنا قرار گرفته بود)
در پرونده ای که علیه بنده است فقط «پیامک قرار نهایی صادر شد» برایم آمده است ولی پیامکی با محتوای «آقا/خانم... ابلاغیه الکترونیکی شماره ***** در حساب کاربری شما در سامانه ابلاغ قرار گرفت.» نیامده است و پس از گذشت بیست روز پیامکی آمد و در ابلاغیه وقت رسیدگی در دادگاه دادند...

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به صدور قرار نهایی ( قرار جلب دادرسی) به طرفین ابلاغ نخواهد شد و می توانید از طریق مراجعه حضوری مطلع شوید

سلام و ارادت
به شعبه مراجعه نمایید و عدم ابلاغ قرار صادره را اطلاع دهید .

سلام به شاکی و متشاکی بایستی ابلاغ گردداز لحاظ ابلاغ تفاوتی نمی نماید.

قرار جلب به دادرسی ابلاغ نمی شود

باید به هر دو طرف دعوی قرار نهایی ابلاغ شود

سلام . اصولا قرار منع تعقیب و قرار موقوفی تعقیب ابلاغ میشه اما قرار جلب به دادرسی ابلاغ نمی گردد

درود
قراری که صادر شده قرار جلب به دادرسی است که مفاد آن ابلاغ نمی شود فقط پیامک قرار نهایی صادر شد، ارسال می شود.