آیا حقوق مادرم به دخترها تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۰ #39449708

سلام وقت به خیر
مادر بنده دو سال مستمری بگیر تامین اجتماعی [بیمه قالیبافی] بودند با حقوق ۶۲۰ تومان اما امسال فوت شدند و حقوقش را قطع کردند پدرم هم یک سال هست مستمری بگیر شدند با حقوق ۷۰۰ تومان دو دختر هم تحت کفالت پدرم هستند دو دختر مجردم تو خونه دارند ایا حقوق مادرم به دخترها تعلق میگیره یا راهی داره که تعلق بگیره اخه کارمند بیمه گفت تعلق نمیگیره[[ نکته؛۹ روز بعد از فوت مادرم به اداره بیمه مراجعه کردیم کارمند بیمه به پدرم گفت مستمری مادرم رو میشه به نام شما زد تقریبا دو ماه پدر پیر من رو فرستادن این طرف و اون طرف دادگستری برای وراثت اخر سر هم اداره تامین اجتماعی یک میلیون از پدرم گرفتن بعد هم گفتن قشنگ به ما گفتن ما شما رو گول زدیم اضافه ریخته بودیم تو حساب مادرتون پس گرفتیم ۰ در صورتی که مادرم ۱۲ اسفند فوت شدن و ما ۹ روز بعد اطلاع دادیم و حقوقش هم که۲۸ میریختن حساب دیگه نریختن ۰ پول اضافه ای ما نگرفتیم چرا کارمندا دروغ گفتن چی کار کنیم مستمری تعلق میگره ۰ با تشکر
ممنون میشم در اسرع وقت جوابمو بدید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
زمانی این مستمری به دختران تعلق میگرفت که دختران تحت تکفل مادر بودند یا خدای ناکرده پدر در قید حیات نبود

از آنجا که فرزندان تحت تکفل پدر قرار دارند لذا مشمول دریافت مستمری مادر نیستند .

متاسفانه خیر مستمری مادر مرحوم شما به دخترها و یا فرزندان دیگر تعلق نمیگیرد، اما مستمری پدر شما بعد از فوت متعلق به دختران مجرد و بدون درآمد خواهد بود.

سلام به سازمان بازرسی کل کشور شکایت کنید