من چطوری می تونم از این شرکت شخصی حق و حقوقم را دریافت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۴۲ #39390200

سلام
بنده به مدت ۳ سال در یک شرکت شخصی که تمرکزش بر روی ساختن سایت های دانلود فیلم و موزیک بوده، کار کردم. این شرکت کوچیک یه سرمایه گذار داره که ۵۰ درصد سهم مال اونه. ۵۰ در صد دیگه هم تقسیم شده بین ۵ نفره دیگه. بنده (به عنوان کارمند) در اوایل کار که درآمد مناسبی وجود نداشت با کمترین حقوق و بدون بیمه و مزایا برای جلو رفتم پروژه ها کمک کردم. بعد دو سال و نیم درآمدها بسیار خوب شد و کارها به نتیجه رسید، بعد که تقریبا بخش بزرگی از کارو انجام دادم، سهم دارا دو نفر از فامیل های خودشون رو به عنوان کارمند آوردن و به اونا حقوقی بالاتر از حقوق من دادن. این درصورتی هست که بنده تخصص بیشتری تو اون کار داشتم و طبیعتا باید به خاطر سابقه کاری که داشتم، حقوق خوب و بیمه دریافت می کردم. اینو بگم که اوایل کار قول حقوق بالا داده بودند و دو سال این قول های الکی رو دادند. در هر حال من با اونا سر حقوق و اینکه چرا الان بیمه نمیشم بحسم شد و اونا گفتن که اخراج هستی.
حال سوالم اینه که من چطوری می تونم از این شرکت شخصی پولی دریافت کنم؟
حالا از هر جهتی که ممکنه؟
( اینم اضافه کنم که یه جورایی کار سایت های دانلود موزیک و مخصوصا دانلود فیلم غیر مجازه و اکثر اوقات این سایت ها فیلتر میشن. بنده هم مدارک زیادی از این شرکت دارم و شاید حتی بتونم شرکتو کلا تعطیل کنم. اون چیزی هم که من متوجه شدم اینه که اونا یه جورایی از این قضیه خیلی می ترسن.)
مرسی از پاسخ

مشاوره حقوقی اداره کار
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با مراجعه به اداره کار محل خدمت و دریافت پرینت واریزی بانکی از بانک مربوطه اقدام به طرح شکایت علیه کارفرما نمایید در اینصورت کلیه معوقات قانونی به شما تعلق خواهد گرفت

سلام

در صورت اثبات رابطه کاری صرفامواردی که در قانون کار گفته شده رو میتوانید دریافت کنید نه بیش از آن
در خصوص فعالیت غیر قانونی شرکت به نقش خود در شرکت توجه کنید بعد در خصوص اعلام شکایت کیفری بابت فعالیت غیر قانونی اقدام کنید
چون هم در شرکت مشغول به کاربودید و هم از فعالیت شرکت اگاهی داشتید لذا ابتدا بسنجید اعلام جرم ارزشی برای شما دارد یا خیر

سلام
حقوقو مزایا و بیمه خود را از طریق طرح دعوا در اداره کار می توانید مطرح نمایید و همچنین اقدامات خلاف قانونی که توسط سایت اتفاق افتاده را به پلیس فتا اطلاع دهید

سلام
به اداره کار و امور اجتماعی مراجعه نمایید
دادخواست یا شرح دادخواست شکایت از کارفرما را می‌نویسید.

در اداره کار دادخواست مطالبه حقوق و مزایای ایام کارکرد را بدهید

از طریق اداره کار برای حقوق و مزایا شکایت نمایید و برای عملکرد خلاق سایتی به پلیس فتا گزارش نمایید

با سلام حقوق و بیمه خود را در اداره کار تعقیب نمایید. و عملکرد خلاف قوانین سایت یاد شده را هم به پلیس فتا گزارش دهید.