دستور جلب چند بار داده میشود؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۸۴ #39353976

سلام قاضی یه بار دستور جلب به کلانتری داده ولی اومدن خونه طرف را بازدید کردند و با اینکه خود محکوم در اونجا نیست بازم این پیام را اومده چند بار جلب میدن باا حترام
نامه وارده از طرف «کلانتری » با موضوع «وصول پاسخ نامه» در تاریخ ۱۳۹۹/۰۹/۱۱ واصل و به شماره ---------------------------ثبت شد

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دستور جلب معمولا با توجه به اهمیت جرم ممکن است تکرار شود .درصورت عدم جلب متهم و توجه اتهام به متهم و عدم حضور و عدم توفیق در جلب قرار جلب دادرسی ایشان صادر و با کیفر خواست پرونده به دادگاه کیفری ارسال خواهدشد.در نهایت ممکن است به طور غیابی محکوم شود.

تعداد مشخص و محدودی ندارد.

تا قبل از صدور رای نهایی قاضی پرونده میتواند بمراتب در صورت لزوم و درخواست شاکی، دستورجلب صادر نمایند

هر زمان مقام قضایی تشخیص دهد جلب صادر می‌گردد

بنا به ضرورت و نظر قاضی بستگی دارد و محدودیتی نیست

محدودیتی از این نظر وجود ندارد .

باسلام
دستور جلب محدودیت ندارد