از صدور رای خبری نیست علت چه میتواند باشد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۱۳ #39269685

با سلام حدود دو هفته است از تشکیل جلسه دادرسی سپری شده اما از صدور رای خبری نیست علت چه میتواند باشد با توجه به اینکه خوانده نیز غایب بوده و ابلاغ تو قانونی انجام شده

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ممکن است شعبه پرونده های زیادی برای رسیدگی داشته باشد یا قاضی تشخیص دهد جلسه باید تجدید شودیانیاز به استعلام و دریافت پاسخ استعلام باشد شما میتوانید حضورا به شعبه مراجعه کرده و پرونده را پیگیری کنید

با سلام
نمیتوان دقیق اعلام کرد که چه موردی باعث دیر کرد در صدور حکم شده زیرا دلایل متفاوتی میتواند داشته نباشد
بهتر است از طریق خود شعبه بصورت حضوری اقدام نمایید

حجم پرونده های شعبه علت طولانی شدن صدور رای میباشد

سلام
رسیدگی به پرونده بستگی به حجم پرونده های ورودی به آن شعبه را دارد شما می توانید از طریق مراجعه به سامانه پیگیر روند دادرسی خود باشید !

خیلی دیر نشده است، چون پرونده ها ابتدا برای تایپ میرود و ممکن است ازدحام زیاد باشد و سپس چندروزی معمولا روی میز مدیر دفتر برای ارسال ابلاغیه قرار داده میشود.
همین چند روزه ابلاغ میاد

با سلام.
با توجه به حجم زیاد پرونده ها، رسیدگی ها و صدور رای کمی طولانی شده است.
به شعبه مراجعه کنید و پیگیر شوید.

با سلام
دلایل این امر میتواند تعدد پرونده های شعبه ، ناقص بودن پرونده، نیاز به تجدید جلسه ، استعلامات لازم ، کمبود کارکنان اداری یا قضایی به جهت شیوع کرونا ... باشد لذا جهت بررسی موضوع وکیل یا اصیل به دادگاه مراجعه و علت را جویا و از روند پرونده مطلع شود.