چه اقدامی فی مابین باید صورت گیرد تا در صورتی که پول ابتدایی یا مبلغ وام را تسلیم نکرد حق شکایت داشته باشم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۵ #39227004

با سلام،
اینجانب به همراه شخص حقیقی می خواهیم به صورت مشارکتی از بانک وام بگیریم، صاحب حساب آن شخص می باشد و مبلغ وام به حساب او واریز می شود، می خواهیم به صورت پنجاه پنجاه پول ابتدایی برای دریافت وام به حساب شخص ریخته شود تا بانک بعدا وام را به حساب او واریز کند، حال چه باید بکنم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یکی از بهترین کار هایی که میتونین بکنین اینه که به تاریخ دریافت وام از اون شخص چک یا سفته بگیرین.میتونید حساب رو دو امضا کنین.راه حل سوم هم اینه که تو دفترخانه اسناد رسمی از اون شخص تعهدنامه رسمی مبنی بر نصف کردن مبلغ وام بگیرین که اگر به شما پرداخت نکرد بتونین با سند رسمی علیه شخص دادخواست مطالبه وجه بدین.

درود بر شما، می‌توانید طی قراردادی این توافقات را درج کنید، یا از ایشان سفته یا چکی به برای تضمین این قرارداد دریافت کنید.

سلام.
میتوانید حسابی بصورت مشترک افتتاح کنید تا وام به حساب مشترک واریز گردد و هرشریک امکان برداشت ۵۰درصد پول را داشته باشد...ویا
چنانچه اقدام بصورت مشارکتی ست لازم است تا شراکتنامه ای تنظیم و دوطرف امضا کنید و بابت تاخیر در پرداخت وام مذکور به ازای هرروز رقمی جهت خسارت تاخیر تادیه تعیین نمایید.

با درود قرارداد مفصلی نوشته و همه توافقات را مکتوب نمایید.

درود
می توانید بین خودتان قرارداد تنظیم کنید.