آیا جعل بوده یا کلاهبرداری رایانه ای؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۹ #39198400

آیا طراحی گرافیکی تصویر پنل دانشجویی(شبیه سازی شده) برای فرد دیگری که ایشان بنده را هم دانشجو پزشکی عنوان کردند و گفتند این طرح برای پروژه دانشجویی هست ولی برای خانواده داماد نشان دادن برای اینکه قبل ازدواج کفته بودن من دانشجوی پزشکی هستند و بعد ازدواج مشخص شده نبودند و از ایشان و بنده(مباشرت در جعل رایانه ای شکایت شده. بنده اطلاعی از اینکه ایشان نیت سوئی داشتن نداشتم و قبل انجام کار هم طبق مستندات ارائه شده به بازپرس به دختر تاکید کرده بودم به عنوان جعل یا کار غیری استفاده نکنید. الان پرونده بعد از حرف های بنده و مجرم اصلی(دختر) چون پسر قصد طلاق و فسخ نکاح دارد و عدم پرداحت مهریه/ ضمنا طراحی بنده بعد ازدواج صورت گرفته/ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سوالم اینه
۱-که از من هم شکایت شده آیا تبرئه میشم؟
۳- بنده کلاهبردار حساب میشم یا دختره یا هر دو؟
۴- از نظر جرم عمومی برای بنده چه مشکلی پیش میاد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مستندومستدل به مدارک و مستندات جعل رایانه ای می باشد.

با سلام.
از نظر کیفری قطعا جرم شما محرز می باشد ولیکن با توجه به اینکه بعد از ازدواج این پنل ارائه شده، در موضوع ازدواج و طلاق طبیعتا مسوولیتی ندارید.

سلام جعل یارانه ای با توجه به مدارک ابرازی محرز می باشد

سلام ، شاکی باید سوءنیت شما را اثبات کند ، در صورت اثبات به حرم مشارکت محکوم خواهید شد ،ادله خود مبنی بر عدم اطلاع و اینکه طراحی بعد از ازدواج انحام شده را ارائه دهید .

درود
بعنوان مرتکب جعل رایانه ی محکوم خواهید شد ودرصورت رضایت شاکی مجازات متوقف خواهد شد

با سلام چنانچه اقدام به ایجاد داده نموده باشید مرتکب جعل رایانه ای شده اید.

با سلام
اصل بر برائت است و طرف مقابل باید با دلایل سوء نیت شما را به اثبات رساند. در صورت اثبات سوء نیت ، جرم شما مباشرت در جعل خواهد بود.