در صورت اثبات نشدن جرم آنها ، من محکوم به قذف می‌شوم ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۴ #39190039

من میخواستم در مورد جرم زنای بین دو نفر از اهالی محل اعلام جرم بکنم در حالی که یک فیلم از رابطه آنها دارم ولی خودم جرم را مشاهده نکرده ام . آیا اجازه اعلام جرم می‌دهند ؟
در صورت اثبات نشدن جرم آنها ، من محکوم به قذف می‌شوم ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. اگر فیلم به وضوح عمل دخول را نشان دهد، میتونه قاضی رو اقناع کنه که حکم به زنا رو صادر کنه. د واقع گرچه برای اثبات این جرم چهار شاهد مرد لازم هستش، اما چون طبق قانون مجازات علم قاضی از همه این موارد بالاتر هستش، بنابراین اگر موجب اقناع و علم قاضی بشه میتونه براساسش حکم صادر کنه.. ولی اگر اقناعش نکنه، با شکایت متهمین محکوم به قذف و ۸۰ ضربه شلاق تعزیری خواهید شد.

سلام
به نظر اقدام شما صحیح نمی باشد و در صورت اعلام جرمف ممکن است شما و فردی که فیلم را به شما داده است هر دو نیز محکوم به مجازات مربوطه شوید

سلام
اثبات جرم زنا به اینصورت که شما بیان نموده اید صورت نخواهد گرفت و نیاز به شهادت چهار نفر و یا چهار بار اقرار طرفین دارد
همچنین در صورتی که شما فیلم را منتشر نمایید و یا در دادگاه به آن استناد نمایید خودتان به ۲ تا ۵ سال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق و همچنین ۱۰ سال محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم خواهید شد

سلام
دوست عزیز در خصوص اعلام جرم شما باید در موضوع ذینفع یا متضرر از جرم باشید از آنجا که این امر جنبه خصوصی دارد نه عمومی به صرف اعلام شما دادستان وارد رسیدگی نمی شود و ممکن است خود شما به اتهام افترا و قذف تحت تعقیب قرار بگیرید.