ایشان نامه آورده از کمیته؛ آیا امکانش هست پرداخت نکنه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۹۴ #39157067

شوهرم مهریه پرداخت نکنه میگه کمیته ای هستم امکان داره حتی زندانم نره حکم مهریه ام اومده

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود مهریه جزو دیون ممتاز هست که باید توسط زوج پرداخت بشه منتها در صورتیکه ایشان معسر شناخته شود بصورت اقساط پرداخت میکنن ولی فعلا بدلیل کرونا جلب مهریه امکانپذیر نمیباشد ولی این موارد دلیل نمیشود که کلا مهریه ی شما ساقط شود و باید بصورت اقساط با توجه به تمکن مالی ایشان در حق شما پرداخت کنن.

اگر دادخواست اعسار شوهرتان پذیرفته شود دادگاه مهریه را تقسیط میکند

دریافت مستمری ازکمیته قرینه ایست برعدم تمکن مال ایشان .درصورت احرازاعسارتوسط دادگاه تنها امکان تقسیط مهریه خواهدبود وجلب وحبس منتفیست

با سلام..
باید توجه نمائید در هیچ حالتی حتی مرگ، حق مهریه زوجه ساقط نمی گردد..
نامه واصله از کمیته امداد صـرفا حکایت از معسر بودن وی داشته و ممکن است به واسطه نامه ارائه شده، صـرفا مراتب اعسار ایشان از پرداخت بصورت یکجای مهریه ثابت گردد..
که در اینصورت حکم به پرداخت بصورت اقساط ماهیانه صادر می گردد..
موفق باشید..

با درود
نامه از کمیته امداد نشان از اعسار اوست ممکن است با تقاضای اعسار و موافقت دادگاه مهریه اقساطی گردد و ایشان مکلف به پرداخت مطابق آنچه در رای اعسار می آید، میباشد، وگرنه، در صورت عدم پرداخت اقساط (درصورت پذیرش اعسار) با تقاضای شماحبس خواهند شد.

درود
نامه کمیته تاثیری در دین ایشان ندارد نهایتا اقساطی می شود.

سلام
حتی در صورت اعسار هم باید پرداخت کنند و هیج گونه ساقط نمیشود