برای استخدام شدن زندان رفتنش مشخص میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۳ #39146702

سلام همسر من ۵ سال پیش جایی کار میکرد صاحب کارش به اسم و امضای همسر من مبلغ ۱۵ میلیون چک کشید.همسر من رو گرفتن و حکمش زندان شد یک هفته زندانی بود ولی تسویه کرد و اومد بیرون.تو شورای حل اختلاف هم پروندش رفت ولی اونجا قسط بندی شد تمام اقساط هم داده شد شاکی هم ‌اومد مدارک و چک ها رو داد و تموم شد. حالا میخوام ببینم برای استخدام شدن زندان رفتنش مشخص میشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله زندان شدن ایشان نشان خواهد شد
ولی زندانی شدن به لحاظ صدور چک بلامحل از موارد سوء پیشینه کیفری که مانع استخدام باشد نیست

موضوع مورد اشاره به عنوان سوءسابقه کیفری محسوب نشده و در گواهی سوءسابقه درج نمی گردد .

با سلام
اولا اگر از همسر شما صرفا شکایت حقوقی به خاطر عدم تمکن مالی جهت پرداخت وجه چک نموده باشند که سابقه کیفری برای ایشان لحاظ نمیشود
سابقه کیفری صرفا در جرایم کیفری لحاظ میشود
موفق باشید