اگه شکایت کنم قاضی حکم به ازدواج ما دو تا میدهد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۶ #39128017

سلان
من با دوست پسرم رابطه داشتم که اون بدون اجازه ی من دخول رو انجام داد و من دیگه باکره نیسم از این موضوع سه ماه میگذره و من بخاطره ترس از آبرو و متهم شدن خودم شکایت نکردم چون من خودم رفتم خونشون ولی نمبخاستم اون اتفاق بیوفته الان مشاورم بمن میگه که باید شکایت کنی ولی من هیچ سند و مدرکی برای اثبات تجاوز ندارم،الان من شکایت کنم به جایی میرسه پروندم؟واینم بگم که اون پسر قصدش ازدواجه و ول کن من نیست میخاسم ببینم اگه شکایت کنم قاضی حکم به ازدواج ما دو تا میده؟یکبارم من از ایشون کتک خوردم چون از نظر روانی مشکل داشت و خیلی شکاک بود و عکس و پیامم واسه اثباتش دارم ولی بازم از رو ترس و تهدید های اون اقا ترسبدم که شکایت کنم الان این مدارک به درد میخوره برای اثبات تجاوز،مشاورم میگه اگه سند و مدرک نداشته باشی از روی رفتاره اون شخص تشخیص میدن که متجاوزه،ایا واقعا اینجوریه؟اگه میشه راهنمایی کنین که من شکایت بکنم یا نه،مرسی

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نخیر دادکاه حکم ازدواج نمی دهد بلکه حکم به مجازات هر دوی شما می دهد اگر قصد ازدواج دارید نیاز به اجازه پدر نداری چون باکره نیستی اما چنانچه مرد بخواد شما را همینجوری ول کنه صلاحت اینه با اطلاع خانواده خود شکایت کنی

با توجه به باکره نبودن شما و عدم نیاز به اذن پدر شما می توانید با رضایت یکدیگر با حضور در یکی از دفاتر ازدواج عقد خود را ثبت نمایید لذا نیازی به اقدام از سوی دادگاه نیست

باسلام
شکایت نتیجه ای برای شما ندارد و به رابطه ی نامشروع زنا با توجه با اینکه با رضایت خود به منزل رفته اید محکوم میشوید و اگر هم محکوم به زنا نشوید در نهایت پسر به ارش البکاره و شلاق محکوم میشوند.باتوجه به اینکه قصدازدواج دارد شما بدون اذن پدر میتوانید ازدواج کنید بدلیل باکره نبودن. در ضمن اگر قصد ازدواج نداشته باشد هیچ مقامی نمی‌تواند حکم به ازدواج دهد.

درود بر شما، اگر قصد شکایت دارید، خود شما نیز قطعا به رابطه ی نامشروع محکوم خواهید شد، لذا چنانچه مایل به ازدواج هستید، نیازی به حکم ازدواج از طریق دادگاه نیست، با توجه به ازاله بکارت شما، حتی بدون اذن پدر می‌توانید با ایشان ازدواج کنید، اما اگر منظور شما این باشد که دادگاه حکم به ازدواج اجباری بدهد، خیر چنین حکمی در کار نیست، در نهایت آقا بایستی ارش‌البکاره شمارا پرداخته و با تحمل سایر مجازات بحث خاتمه خواهد یافت.

باسلام دادگاه حکم ازدواج نمیده اگر پسر راضی هست خودتون باتوجه به اینکه باکره هستید بدون اجازه میتوانید عقد کنید

سلام علیکم
شکایت کردن یا نکردن به اختیار و تمایل شما بستگی دارد لیکن آنچه که باعث صدور حکم برای متهم می شود و در واقع وی را تبدیل به محکوم می کند اثبات موضوع می باشد . به جز علم قاضی که آن نیز از قراین مختلف و متفاوت از جمله پزشکی قانونی و.......حاصل می شود طریق اثبات موضوع در مورد حدودالله محدود است . حدود اللهی با اندک شبهه ای ساقط می شود . قاضی دادگاه کیفری نمی تواند حکم به ازدواج شما دهد و درصورتی که پدر شما با این ازدواج مخالف است با از طریق دادگاه خانواده اذن و حکم جهت اجرای صیغه نکاح و ثبت آن نمایید. کتک کاری گذشته متهم تاثیری در اثبات موضوع تجاوز به عنف ندارد بلکه اگر در حین رابطه صورت گرفته ایشان مبادرت به کتک زدن شما نموده باشد این یک قرینه برای اثبات موضوع تجاوز به عنف می باشد . به جز اقرارمتهم در مورد اینکه به عنف مبادرت به رابطه جنسی نموده اثبات موضوع تجاوز به عنف بسیار سخت است و بیشتر در صورت عدم اقرار متهم به زنا به رابطه نامشروع نزدیک است . حتی اگر متهم اقرار به زنا نماید ولی بیان کند که با میل دو طرف بوده این موضوع به زنای غیرمحصنه نزدیک است .در هر صورت یعنی در صورت رابطه نامشروع و زنای غیر محصن هر دو طرف یعنی شاکی و متهم مجازت می شوند .

درود
اگر قصد ازدواج با شما را دارد که نیاز به حکم ازدواج نیست در ضمن حکم ازدواج نمی دهند بهتر است خودتان حل نمایید و شما چون باکره نیستید اذن پدر را برای ازدواج نیاز ندارید.