آیا ماشین قولنامه ای را برای وثیقه جرم سرقت قبول میکنند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۶۷ #39068273

اگه سند ملک مال یک شهر و استان دیگه باشه و محل جرم یک استان دیگه،اون سند رو به عنوان وثیقه قبول میکنن؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصل این مطلب که مال منقول هم می تواند به عنوان وثیقه قبول شود که بلاتردید است
اما این تنها وظیفه قاضی مربوطه است که قبول کند یا نه
و در شهر دیگری بودن هم مشکلی ندارد

معرفی مصداق وثیقه از اختیارات متهم است و مطابق بند “ط” مادۀ ۲۱۷ قانون آیین دادرسی کیفری، مال منقول نیز می تواند به عنوان وثیقه معرفی شود

بله به وسیله نیابت به دادسرای محل وقوع ملک اما تا زمان انجام عملیات توقیف متهم در بازداشت خواهد ماند

بله مورد قبول است .

با سلام و احترام
سند مورد قبول می باشد

با درود سند قبول میشود ولی برای کارشناسی و توقیف باید نیابت قضایی برای آن شهرستان ارسال گردد. و در این مدت متهم در زندان خواهد ماند. سند خودرو معمولا برای وثیقه مورد پذیرش دادگاه قرار نمیگیرد.

با سلام برای وثیقه سند معتبر ورسمی ثبت اسناد باید باشد