مشاوره برای ایثار گران چطور انجام میشود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۰۴ #39037147

سلام وقتتون بخیر. بند فرزند جانباز هستم و میخواستم بدونم کجا میتونم مشاوره حقوقی رایگان از امتیاز ایثار گری پدرم دریافت کنم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
جهت اخذ مشاوره رایگان میتوانید به واحد ارشاد و معاضدت مستقر در مجتمع های قضایی مراجعه کنید مضافا که دفتر حقوقی ایثارگران نیز در اغلب مجتمع های قضایی مشغول فعالیت می باشد

با سلام
برای امورات حقوقی و دعاوی میتوانید از طریق اداره بنیاد شهید و ایثارگران اقدام بفرمایید

سلام
میتونید از طریق بنیاد امور ایثارگران پیگیری کنید.

شما باید از خدمات معاضدتی بنیاد ایثارگران ستفاده نمایید.به قسمت حقوقی بنیاد مراجعه نمایید.

از طریق مرکز بنیاد امور ایثارگران اقدام نمایید که در مجتمع های قضایی نیز مستقر هستند

بسمه تعالی: در مورد سوال شما عزیز و بزرگوار به حدمت شما عرض کنم : تمامی عزیزان و همکاران گرامی که در این سایت زحمت میکشند حتما قدر ایثار و جانبازی پدر شما را میدانند و یقین بدانید اگر با پشتیبانی محترم سایت تماس بگیرید با کسب اجازه از ایشان همه همکاران این بنده حقیر انقدر بزرگوار و با کرامت و متعهد به اصول انسانی هستند که بدون توقع شمارا یاری میرساندند به هر طریق اصلحی که مصلحت بدانند .. لذا نه تنها شما و پدر بزرگوارتان که هیچ انسانی که حقی مطالبه نماید ، ناامید از این سایت محترم وگرامی نخواهد شد و نتیجه مطلوب را کسب خواهد نمود که اولین و بزرگترین و پرمعناترین کلام این عزیزان احقاق حق هر ستمدیده ایست ... لذا خواهشمندم از شما جمله ایی که ذکر کردید در هیچ جای دیگری که حقوقدانان هستند مطرح نفرمایید که برای عزیزان حقوقدان بنوعی جای بحث پیدا خواهد کرد . یا علی

سلام
به دفتر حمایت ایثارگران دادگستری مراجعه نمایید.