نحوه محاسبه رد مال مسروقه و امکان پیگیری سازش از دادگاه

پرسیده شده
۹ پاسخ ۸۱ #38964305

سلام، دادگاه حکم به رد مال یک میلیارد و ۳سال حبس به سارق داده. آیا این یک میلیارد بر اساس قیمت روز محاسبه می‌شود؟ مثلا بخشی از این یک میلیارد طلا بوده که فاکتور هم ارائه شده است، آیا اجرای احکام اتومات به نرخ روز حساب می‌کند؟ یا باید درخواست خاصی بزنیم؟ آیا جایی در دادگاه وجود داره که بهشون بگیم با خانواده متهم تماس بگیرند و بحث سازش رو پیگیری کنند؟ به عنوان مثال مبلغ بیشتری بدهند تا رضایت کامل بدهیم و از این قبیل موارد.

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام هر آنچه در رای قطعی ذکر شده است ،در اجرای احکام اجرا می شود و برای مطالبه خسارات می بایست دادخواست حقوقی بدهید.

با سلام
اجرای احکام صرفا مفاد حکم را اجرا می‌کند اگر حکم بر رد وجه نقد باشد همان اجرا می‌شود و اگر حکم به تفکیک مثلا طلا و پول بوده طلا به روز محاسبه می‌شود. شما میتوانید از مدیر اجرای احکام تقاضا کنید تا با متهم هماهنگی جهت توافقات انجام گیرد

سلام ،مبلغ طبق دادنامه قابل اجرا است ودر مورد خسارت بیشتر باید جداگانه اقدام کنید و رای بگیرید در مورد سوال بعدی مرجعی در کنار اجرای احکام جهت اخذ رضایت از شاکی نیست خود محکوم باید بدنبال رضایت از شاکی باشد .

سلام میتوانید ضرر و زیان را جداگانه دادخواست دهید

با درود ، اولا اگر در متن حکم دادگاه ، صرفا جمع رد مال را به پول وجه نقد تبدیل کرده و یک میلیارد نوشته باشد دیگر به نرخ روز نخواهد بود ، ولی اگر رد عین مال مثلا طلا و غیره نوشته ، سارق باید یا عین طلاها را بدهد یا نرخ روز آن را بدهد،
ضمنا در خصوص مصالحه هم میتوانید از قاضی اجرای احکام تقاضا کنید تا با محکوم هماهنگ کنند و دعوت کنند در شعبه مربوطه مذاکره کنید تا صلح و سازش کنید

با سلام
خیر مبلغ رد مال همان است که در حکم دادگاه قید شده، می توانید دادخواست حقوقی مطالبه خسارات ناشی از جرم مطرح نمایید.

با سلام خیر اجرای احکام یک میلیارد را طبق حکم دادگاه اجرا می کند باید دادخواست ضرر و زیان ناشی از جرم در دادگاه حقوقی مطرح کنید.