تجاوز چه حکم قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۵۲۰ #38906832

با سلام
دختر داییم حدود پنج ماه پیش در سن ۱۶ سالگی مورد تجاوز یه پسر قرار گرفته و پرده بکارت خودشو از دست داده جواب پزشکی قانونی مثبت بوده و قاضی ۲۰۰ میلیون قرار وثیقه صادر کرده ولی هنوز رای نهایی نیومده میخواستم بدونم حکم مجازاتش چیه

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر به عنف و زور باشه اعدام اما اگر مجرد باشه شلاق

درود بر شما، اگر این تجاوز به عنف و زور بوده باشد، اعدام و در غیر اینصورت چنانچه زانی مجرد باشد صدضربه شلاق حدی.

اگر تجاوز یعنی عدم رضایت دختر در برقراری رابطه اثبات شود که مجازات متجاوز اعدام است .‌ نظریه پزشکی قانونی دلیل اثبات تجاوز نیست و ادله شرعی نیاز است

باسلام اگر تجاوز به عنف باشد اعدام در غیر اینصورت پسر مجرد باشد یکصد ضربه شلاق درانتظار ایشان است.

تجاوز به عنف اعدام و درغیر اینصورت شلاق

اگر در دادگاه ثابت شود که به عنف و اجبار زنا صورت گرفته حکم زانی اعدام است و پرداخت ارش البکاره . گواهی پزشکی قانونی برای اثبات کافی نیست.

در صورت مجرد بودن به مجازات شلاق تا صد ضربه پرداخت ارش البکاره و مهرالمثل محکوم خواهد شد