آیا میتوان از برادر خانمم بخاطر دخالت در زندگی مشترک شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۶ #38885339

با سلام خدمت کارشناسان محترم،
بنده ازدواج دومم با خانمی که او نیز ازدواج دومش بود ازدواج کردیم قبل ازدواج به من گفته بود مهریه ۵ سکه و آنرا هم میبخشم مشروط به اینکه منزل مشترک به نام او خریداری شود ولی بعداز خرید منزل (ضمنا بیشترین پول خرید منزل از بنده بوده است)هنگام عقد مهریه ۷۰سکه و شرط انتخاب محل زندگی را ایشون اضافه کرد. بعداز سال سه زندگی مشترک سر مسائل خیلی جزئی مثل محل کار(ضمنا هر دو فرهنگی هستیم و محل کارمون خیلی دور هست)به مشکل برمیخوریم ...چند روز پیش طی جرو بحث جزئی برادر خانمم اومده بود منزل و به محض ورود من گفت کلیدهای خونه رو بدهید و ده دقیقه فرصت دارید وسایلت رو جمع کنی و از این خونه بروید. بعد از هشت روز خانمم به من تماس گرفته بدون هیچ عذر خواهی میگوید برگرد... آیا میتوان حقم(میزان مشارکت در خرید خانه) رو بدون اینکه از خانمم طلاق بگیرم، بگیرم و آیا میتوان از برادر خانمم بخاطر دخالت در زندگی مشترک شکایت کنم ... لطفا از کارشناس محترم میخوام من رو راهنمایی کنید..
با تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر مدارک لازم برای اثبات اینکه بخشی از مبلغ منزلی که به نام ایشون هستش را به ایشون هبه کردید میتوانید از هبه رجوع کنید

با سلام
اگر مدارک لازم برای اثبات اینکه بخشی از مبلغ منزلی که به نام ایشون هستش را به ایشون هبه کردید میتوانید از هبه رجوع کنید

با سلام
اگر مدارک لازم برای اثبات اینکه بخشی از مبلغ منزلی که به نام ایشون هستش را به ایشون هبه کردید میتوانید از هبه رجوع کنید

صرف دخالت در زندگی جرم نیست

با سلام
شکایت شما نتیجه بخش نیست
در خصوص منزل نیز مدارک میبایست بررسی گردد

شکایت از برادرخانم تان به دلایلی که ذکر شده بی نتیجه می باشد . درباره موضوع ملک نیز باید مدارک شما بررسی شود . در چند حالت امکان استرداد وجود دارد که مهمترین آن رجوع از هبه است . باید موضوع هبه به اثبات برسد تا بتوانید ملک را مسترد نمایید .