میتونن از من شکایت کنن که من باعث ازاله بکارت شده ام؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۰ #38864720

سلام
ببخشید من حدود چند ماهی هست با یه دختر خانم آشنا شدم که ۱ ماه اول فقط به همدیگه پیام میدادیم و اصلا همدیگه رو ندیدیم. دقیقا بعد از ۱ ماه اولین بار همدیگه رو دیدیم و ۵ روز بعدش رابطه جنسی برقرار کردیم که در این چند ماهه چندین بار با همدیگه رابطه جنسی داشتیم ( الان ۳ ماهه که هیچ رابطه جنسی با هم نداریم) و همیشه هم با رضایت کامل طرف مقابل انجام میشده و هیچوقت به اجبار یه به زور نبوده این خانم بنا به دلایلی که نمیدونم از موقعی که سوم راهنمایی بودن باکرگی خودشون رو از دست دادن و فقط خواهرش از این قضیه اطلاع داره و پدر مادرش نمیدونن
میخواستم ببینم اگه من این دوستی و رابطه رو تمومش کنم، این دختر خانم میتونن از من شکایت کنن که من باکرگیشون رو از بین بردم و شرایطی پیش بیاد که مدعی بشن ما باید با همدیگه ازدواج کنیم؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثبات آن توسط شما تقریبا غیر ممکن است لیکن در صورت اثبات به پرداخت ارش البکاره محکوم می‌شوید و بابت زنا اگر غیر محصن باشید به صد ضربه شلاق حدی محکوم می‌شوید.

ایشان میتوانند از شما شکایت نمایند وتشخیص با پزشکی قانونی می باشد .هرچند که بعداز این مدت تشخیص دادن خیلی سخت است و با توجه به اقرار صریح شما باید پاسخگو باشید ممکن است به پرداخت مهرالمثل محکوم شوید.