اگر در این دو تاریخ پول به حساب من واریز شده باشد من مقصر و محکوم میشوم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۳ #38838775

سلام خسته نباشید خواهش میکنم کمکم کنید
امروز صبح زنگ زدند و گفتند از طرف پلیس فتا دو تا شکایت دارید که برای حمله به یک شرکت سهامداری خاص میباشد که سهام دو نفر را که از شما شاکی شدند فروخته شده. که در دو تاریخ پارسال این پول به حساب شما آمده.خب اگر در این دو تاریخ پول به حساب من واریز شده باشد من مقصر و محکوم میشوم؟؟ در صورتی که پول یک بار در ان تاریخ ها به حساب بنده اومده بود اما خب من کاری نکردم.خواهش میکنم کمک کنید
چگونه از خودم کمک کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله به دلیل اینکه وجه به حساب شما واریز شده بایستی پاسخگو باشید.