پدرم هم پول خودشون رو و هم پول اون شرکت رو از من مطالبه میکنند، چه می‌توانم بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۷ #38687753

یه شرکت در تهران هست ما نمایندگی این شرکت رو داریم و این شرکت بابت یکسال تاخیر در پرداخت مبالغ اجناس خریداری شده هم مزاحمت برای اینجانب بصورت مکررا ایجاد می‌کند هم بابت یکسال به اصل پول ۳۵ میلیون تومان ۲۵ میلیون سود زده اند
از طرف دیگر پدر بنده نمایندگی ایشان را گرفته اند و با توجه به اینکه در ابتدای کار پدرم به من ۱۰۰ میلیون پول دادند و هیچ حرف و مدرکی هم مبنی بر بازگشت پول ایشان در طول ۱۲ ماه از من نگرفتن حال سوال اینجاست
پدرم هم پول خودشون رو و هم پول اون شرکت رو از من مطالبه میکنند
چه می‌توانند بکنند و چه می‌توانم بکنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از نظر قانونی اققدامی نمی توانند بکند مگر اثبات کنند پول پرداخت کردند
ولی چون پدر شما هستند یک تعهد اخلاقی محسوب میشه و اجرای حق ایشان توسط شما است ه قانون