شهود اگر حاضر به شهادت نشوند، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۵ #38656101

سلام اگر شهود حاضر به شهادت نشوند بدلیل ترس تا تجدید نظر می‌توان آنها را معرفی کرد دادگاه برای ادای شهادت؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر شهود در محضر دادگاه در جلسه دادرسی حاضر نشوند و محکوم شوید میتوانید در مهلت قانونی تجدید نظر دوباره با استشهادیه محلی شهود را به تجدید نظر معرفی نمایید تا در صورت صلاحدید دادگاه ، شهود را به حضور بخواهند.
اما بهتر است شهود در دادگاه بدوی شهادت خود را اعلام نمایند

سلام در دعاوی حقوقی امکان جلب شهود میسر نیست برخلاف دعاوی کیفری اگر شاهد یا مطلع برای عدم حضور خود عذر موجهی نداشته باشد، جلب می‌شود، اما اگر عذر موجهی داشته باشد و بازپرس آن عذر را بپذیرد، مجددا، احضار می‌شود و اگر برای بار دوم حاضر نشود، جلب خواهد شد.
ارایه ی دلیل جدید در مرحله تجدیدنظر قابل پذیرش می باشد.

سلام
کسی را به اجبار نمی توان به شهادت وادار نمود لیکن ممکن است اگر در دادگاه بدوی شهادت شهود استماع نشود ممکن است دادگاه تجدید نظر شهادت آنها را استماع کند و منع قانونی برای آن وجود ندارد