آیا تغییر دین او در سیستمی به صورت بین المللی ثبت شده است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۰ #38638701

سلام. اگر آقایی صرفا برای پناهندگی گرفتن از کشور دیگری، تغییر دین بدهد. و بلافاصله بعد از تغییر دین بخواهد به ایران بازگردد، آیا تغییر دین او در سیستمی به صورت بین المللی ثبت شده است؟ یعنی اگر خودش اعتراف به تغییر دین نکند، و به اسم مسلمان وارد کشور شود، آیا کسی متوجه میشود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه مراتب در پاسپورت درج شده باشد احتمال احراز امر وجود دارد

این مساله در اصطلاح فقهی ارتداد است و نه تنها عقلا جایز نیست ، بلکه از نظر دینی نیز جرم تلقی شده و دارای احکام کیفری است که البته باید توجه داشت که این احکام آنگاه اجرا می شود که فرد ارتدادش را در جامعه علنی نماید وگرنه تا زمانی که بصورت شخصی و تنها در اعتقاد خویش باشد احکام اجتماعی اش بر آن بار نمی شود.

از طریق پاسپورت جدیدی که دریافت نموده است ممکن است متوجه بشوند