چگونه با دختری که حکم رشد دارد بدون اذن پدرش ازدواج کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۷۵ #38623597

باسلام،پسری هستم ۲۰ساله با دخترخانمی۱۶ ساله که دارای حکم رشد نیز هست نزدیک۳سال هست ک همو خیلی دوس داریم و همو می خوایم،خانواده داماد کاملا راضی هستن و دخترخانم هم خیلی صمیمی با پدرو مادرم دوست هستن و همو خیلی دوس دارن،دختر درخانواده ای است که پدر جدا با یک زن دیگر در شهری دیگر زندگی می کند و اهمیتی به دختر نمی دهد همچنین خانواده دختر از لحاظ اخلاقی و اجتماعی مشکل دارن و دختر خیلی در مضیقه و آزار و اذیت هست هم از نظر روحی هم از نظر امنیت روانی در خانواده،شغل من آزاده فعلا ولی قبلا در رشته خلبانی جنگنده ارتش در دانشگاه افسری درس می خوندم و حقوق داشتم الانم برای دانشگاه افسری سپاه دعوت شده ام که شغلم هم مطمئن و رسمی است،با این امکانات و توضیحات که من و دخترخانم همدیگه رو خیلی می خوایم و هم کفو هستیم باید چیکار کرد،
با پدر و خانواده دختر هم صحبت کردیم پدرش بهونه های الکی مثل خونه و مهریه بالا و سن دختر و مدام اذیت می کنه،باید چیکار کرد درخواست به دادگاه باید چجوری‌باشه که به مشکل برنخوریم،دختر خانم در سن ۱۳سالگی بعد از کلی روانشناسی و روانکاوی زیر نظر روانشناسان معتمد دادگاه توانست که حکم رشد خود که درآن نوشته شده به رشد عقلانی و تصمیم گیری صحیح رسیده رو هم داره،الان ما باید چیکار کنیم،شرایط دادگاه برای صدور حکم عقد چیا هس،لطفا کامل راهنمایی کنید،باسپاس فراوان

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
اگر مخالفت پدر بی مورد باشد با مراجعه به دادگاه و ارایه دادخواست مبنی برکسب اجازه برازدواج از طرف دادگاه می توانید اقدام نمایید

باید به دادگاه خانواده رجوع کرده و ضمن معرفی کامل خود و شرایط شغلی و تحصیلی ،دادگاه پدر این دختر را به دادگاه احضار میکند در صورت عدم حضور و یا عدم ارایه ی دلیل مناسب برای ناراضی بودن با این ازدواج ،حکم تجویز ازدواج را به دختر خانم می دهد

سلام این خانم باید با معرفی کامل شما به دادگاه دادخواست تجویز ازدواج علیه پدر خود مطرح کند . اگر دادگاه شرایط شما برای هسمر این خانم شدن را احراز کند حکم به تجویز ازدواج صادر می کند .