آیا من شکایت کنم پولمو بر میگردونن؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۳۵ #38621736

سلام من ۱۹ سالمه با پسری اشنا شدم در تلگرام که به من وعده ی ازدواج میداد حتی به من میگف همسری، مامان بچه هام منم گول خوردم و دروغاشو باور کردم که میگف پولداریم بعد چن وقت کم کم ازم پول گرف به مبلغ ۱ میلیون بعد گفتم اگه ندی میرم به داداشت میگم بعد تهدید کرد که من فیلماتو پخش میکنم، فیلم ها فقد خودم بودم یعنی ما رابطع ی جنسی نداشتیم و فیلم ها من برهنه ام بعد من گفتم شکایت میکنم گفت پاک کردم در حالی که شک دارم، ایا مم شکایت کنم پولمو بر میگردونن؟ ایا من هم مجرمم به خاطر اون فیلما؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص مبلغ اخذ شده، با توجه به رویه موجود در محاکم، چنین اظهاراتی اغفال و فریب به حساب نمی آید، در نتیجه جرم کلاهبرداری محقق نگشته است.
در نتیجه برای استرداد مبلغ اخذ شده که قرض به حساب می آید، باید دادخواست حقوقی به شورای حل اختلاف ارایه دهید.
در خصوص عکس های ارسالی نیز با توجه به قانون جرایم رایانه ای، حسب مورد در خصوص عکس های مبتذل یا مستهجن که هر کدام تعریف جداگانه ای دارد ؛ تبصره ۱ و ۴ ماده ۱۴ ؛ با تسامح در خصوص حکم ماده ۱۴ و با عنایت به احراز قصدی که توسط قاضی از شما به عمل خواهد آمد یا خیر به احتمال قریب به یقین مجازاتی برای شما متصور نخواهد بود.

نگرانی ندارد و بهتر است علیشان اقدام قانونی انجام دهید و به جرم تهدید و اغفال و سایر موارد علیه شان طرح شکایت نمایید و خانواده خود را کامل در حریان بگذارید

سلام به جرم تهدید واخاذی شکایت کنید واینطور که شما فرمودین اگه رابطه جنسی نداشتین اتهامی متوجه شما نیست

اگر او باتوسل به وعدهای دروغ ازدواج،شما رافریب داده است و به طور متقلبانه از شما پول اخذ کرده است،می‌توانید به جرم کلاهبرداری و در مورد تهدید در انتشار عکس و فیلم جرم ایشان محقق شده است و میتوانید در دادسرا علیه ایشان شکایت نمائید.

سلام. اصلا نگران نباش و هیچ اتهامی متوجه شما نیست و به جرم تهدید و انتشار عکسهای خصوصی دیگران جرم است. دمورد پول نیز باید دادخواست بدین

سلام
ارسال این عکس ها نیز در صورت ارائه به دادگاه اتهام متوجه شما است و شما میتوانید به جرم اغفال و فریب ایشان طرح شکایت نمایید .