آیا پول رهن مغازه که دارای قولنامه کد رهگیری میباشد جزو مستثنیات دین میباشد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۵۷۴ #38591828

با سلام با توجه به اینکه همسر سابق بنده به اداره ثبت اسناد مراجعه و جهت دین مهریه خود استعلام کرده است آیا فقط خودرو یا منزلی که پلاک یا سندش بنام من بوده استعلام و قابل توقیف بوده یا پول پیش مغازه ای که در آن کار میکنم و دارای قولنامه رسمی با کد رهگیری بوده نیز قابل استعلام و توقیف جهت دین مهریه میباشد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مواردی که موجب عسر و حرج فرد گردد جزء مستثنیا دین است و نمی توان آن را گرفت اما اگر بیش از نیاز عرفی و شرعی شما باشد قابل توقیف است

با توجه شان و شئونات کاری و محلی مستثنیات دین کارشناسی می شود ...یعنی اگر گرفتن هر کدام از موارد ذکر شده موجب عسر و حرج گردد در مستثنیات قرار می گیرد

پول در رهن تازمانی که در رهن است قابل توقیف نیست بعد از اینکه از رهن آزاد شد
اگر مغازه جزو کسب وکار شما و وسیله امرار معاشتان باشد هم نمی توانند از به رهن گذاشتن پول موجود جهت رهن مغازه جلوگیری نمایند.وجز مستثنیات دین می باشند

با سلام
اگر با توقیف شدن این مبلغ رهن مغازه ، خوانده ( محکوم علیه ) دچار مشکلات من جمله عدم توانایی در کسب درامد یا اجاره مجدد مغازه شود ، در اینصورت جزد مستثنیات دین خواهد بود

مبلغ رهن قابل توقیف نمی باشد

سلام پول رهن مادامی که در رهن است قابل توقیف نیست و پس از اینکه از رهن بیرون بیاد اگر مغازه جزو کسب وکار شما و وسیله امرار معاشتان باشد هم نمی توانند از به رهن گذاشتن پول موجود جهت رهن مغازه جلوگیری نمایند.

سوای منزل و خودروی شما اما پولی ک در رهن شخص دیگری هست قابل توقیف نمیباشد