میتوانم به حکم قطعی رد اعسار؛ تجدید نظر بدهم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۲۲ #38578178

با سلام احترام
بنده در پرونده ای مالی سال ۸۴ حکم غیابی داشته ام که تاخیر تادییه هم شامل ان شده و تقاضای دادرسی دادم و ولی در دادگاه حکم همان حکم اولیه بود و در مرحل تجدید نظر جهت پرداخت هزینه دادرسی اعسار دادم که رد شده و در تجدید نظر هم بعلت تاخیر در مهلت اعتراض دادخواست رد شده است خواهشمندم با توجه به این نکات سوال بنده اینکه
در حال حاضر برای گرفتن وقت چون تاخیر تادییه مبلغ سنگینی هست ایا میتوانم به حکم قطعی رد پرداخت اعسار تجدید نظر بدهم؟
اگر حکم قطعی شود با توجه به اینکه بنده تقاضای اعاده دادرسی داده ام ایا میتوانم برای گرفتن وقت در حکم قطعی مجددا اعاده دادرسی بدهم یا ورود شخص ثالث یا دیوان عدالت اداری و راههای دیگری میتوانید راهنمایی کنید؟
خواهشمندم راهنمایی بفرمایید چون هزینه تاخیر تادییه سال ۸۴ تاکنون سنگین هست و توانایی پرداخت ندارم و احتیاج به زمان دارم

با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید دادخداست اعسار بدهید

دعوی اعسار خود را از ابتدا مطرح کنید

می توانید دادخواست اعسار مطرح نمایید.

باسلام دادخواست اعسار را می توانید مطرح نمایید و مانع قانونی ندارد

با درود می‌توان اعسار داد.

با سلام
برای اعسار دوباره نیز میتوانید اقدام نمایید و نیز شایان ذکر است که حتی شخص زندانی نیز میتواند برای اعسار اقدام نماید

دادخواست اعسار را می توانید مطرح نمایید و منع قانونی ندارد.