حبس تعلیقی بابت نگهداری فشنگ جنگی سابقه کیفری محسوب می‌شود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۸۶ #38553373

سلام، بنده را با ۴۰ عدد فشنگ جنگی غیرمجاز که مربوط به سلاح کلاشینکف هست گرفتند و بهم ۲سال حبس تعلیقی دادن. آیا سابقه کیفری محسوب میشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر منجر به سو پیشینه نمیشود اما طبق ماده ۵۲ قانون مجازات اسلامی اگر در این مدت ۲ سال مرتکب جرم عمدی بشوید همراه با جرم جدید منجر به سو پیشینه میشود.

سلام خیر سوپیشینه محسوب نمیگردد مگر اینکه مرتکب جرمی شوید که در اینصورت به جرم جدید نیز رسیگی میگرد و س‌و میشینه محکوم میگردد

سلام طبق ماده ۲۵ قانون مجازات اسلامی اگر حبس تعزیری بالای دو سال باشد منجر به سوء پیشینه می‌شود لذا این دو سال حبس تعلیقی شما بر فرض اینکه تعلیق نمی‌شد و اجرا می‌شد هم منجر به سوء پیشینه نمی‌شد حال که تعلیق شده
که به طریق اولی سوپیشینه نمی‌شود
ولی اگر در این دو سال جرمی انجام دهید
چون این حکم تعلیقی با جرم جدید جمع می‌شود منجر به سوءپیشینه میشود

اگرمرتکب جرمی درآن مدت نشوید خیر

با سلام
وفق ماده ۵۲ قانون مجازات اسلامی در صورت عدم ارتکاب جرایم عمدی در مدت تعلیق و پس از پایان آن، محکومیت تعلیقی بی اثر می شود.

درود بر شما
با توجه به مدت مجازات حبس شما که دو سال میباشد، این مجازات اساسا مشمول ماده ۲۵ قانون مجازات اسلامی نمیگردد و سوء پیشینه کیفری ایجاد نمیکند زیرا مستندا به بند "پ" ماده مذکور کمترین مدت حبسی که موجب سوء پیشینه میشود آنهم به مدت دو سال، حبس درجه ۵ میباشد که مدت این حبس نیز بیش از ۲ سال تا ۵ سال میباشد و لذا حبس ۲ سال از شمول این ماده خارج است.
ضمنا اساسا حبس تعلیق شده نیز سوء پیشینه کیفری ایجاد نمیکند زیرا مطابق ماده مذکور، مجازات تبعی یا همان سوء سابقه کیفری زمانی ایجاد میشود که حکم اجرا شود و یا مشمول مرور زمان شده باشد.
(شما سوء پیشینه کیفری نخواهید داشت)

موفق باشید

سلام اگر در مدت تعلیق مرتکب جرم دیگری نشوید سو پیشینه محسوب نمیشود