گفتم چنین قراردادی را امضا نمیکنم فقط پول من را بده؛ به نتیجه میرسم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۵۴ #38529709

با سلام با شخصی از اواخر سال ۹۶ بدون قرارداد دارم کار میکنم هزینه طراحی سایت را بسیار کم و اندک از ایشان گرفتم مثلا سایت وردپرسی را ۲۳۴ هزار تومان میگرفتم در حالی که بیشتر از این حرف ها هست این شخص از بنده درخواست طراحی سایت برای ثبت گواهی نامه کرد به زبان php که از صفر نوشتم و یک سایت ورد پرس هم در کنار این سایت داخل همان هاست برایش زدم بعدا فهمیدم که به صورت غیر قانونی از سایت خارجی مدرک تقلبی ایجاد میکند و به بقیه میفروشد با قیمت بالا
. سایت خارجی متوجه شد و سایت ما را هک کرد و و ویروسی شد این شخص به من گفت سایت را ببند من نمیدانستم که کارش غیر قانونی بوده
قرار شد بعد از آن سایتی برای گواهی نامه به صورت حرفه ای تر با php از صفر برایش بزنم
یک عدد ورد پرس هم قرار شد برایش کنار آن نصب کنم که قیمت سایت php که کاملا حرفه ای بود به همراه وردپرس حدود ۴.۷۰۰ میلیون اعلام کردم. اما به دلایل کارهایی که این شخص میکرد که نمیدانم قانونی بود یا نه کل کسب و کارش به هم ریخت و حتی بازداشت شد و مدرک انتشاراتش هم باطل شد و دیگر مجوز فعالیت نداشت البته از سایت هیچ استفاده ای نشده بود که این اتفاق افتاد من هم که پولم را میخواستم و نمیدانستم چه کار کنم بعد از آزادی این شخص به ایشان تماس گرفتم که پولم را بده با هزار فریاد و گریه گفت ندارم
آخر پیشنهاد نصف مبلغ را داد
من هم تازه فهمیده بودم که کارش غیر قانونی بوده و ممکن است دیگر پول من را ندهد یا هر اتفاق دیگری گفتم باشد . یک چک به مبلغ ۲.۴۵۰ ب میلیون برای من نوشت و رسید گرفت که پول داده برای کلیه طراحیها تا اکنون.
گرچه من راضی نبودم اما چاره ای نداشتم.

(درضمن این شخص از کارمندان سابق هلدینگ------- هم بوده و در حال تکرار کار مدیر آن بود)
صحبت های فوق پیشگفتار برای سوال من است.
بعد از مدتی من سایتی برای این شخص طراحی کردم به صورت چند زبانه مبلغ ۲.۲۰۰ میلیون
فقط هزینه هاست و دامین را داد . کل سایت کامل شد فقط چون این شخص هیچ مطلبی به بنده نمیداد نمیتوانستم زبان های آن را به نمایش بگذارم مگرنه تمام و کمال آماده است و برای اینکه دوباره کاری نشود هیچ متنی به زبان دیگر در آن قرار ندادم.
بعد از یک سال هرچه میگویم که هزینه سایت را به من پرداخت کن گوش نمیدهد .و حتی به من تهمت و حرف های بی ربط میزند.
به نظر این سایت جدیدش را اصلا نمیخواهد .
(زمان اتمام طراحی فروردین ۹۹ بود و به علت دیرکرد پرداخت هزینه سایت من کلی ضرر کرده ام .) من هم برای همین سایت قبلی اش را هم قطع کردم. همانکه بالا در موردش توضیح دادم(قسمت وردپرسش برایش بسیار مهم است) حال یک قرارداد بسیار سخت و یک طرفه نوشته گفته بیا امضا کن مگرنه میروم شکایت میکنم که سایتم را قطع کردی.
با توجه به امضا ای که در متن بالا گفتم و آن پول های نصفه و نیمکاله که ریخته
که تا کنون ده سایت برایش زده ام اما هزینه اش به مبلغ یک سایت هم نرسیده.

داخل قرارداد نوشته اگر سایت قطع شود سفارش دهنده میتواند اموال طراح را برای خود بردارد و روزی صد تومان جریمه و.....
اما من گفتم چنین قرادادی را امضا نمیکنم فقط پول من را بده رسید و اطلاعات کنترل پنل اصلی هر دو سایت را به تو میدهم و پولم را میگیرم
(درضمن تمام دامنه ها و هاست ها به نام بنده هست و ایشون هیچ مدرکی ندارند)

آیا این شخص میتواند ادعای شکایت کند؟

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، دوست عزیز پیش گفتار شما، خود حدودا یک جلد کتاب بود؛ علی‌ای‌حال میتوانید چک را وصول نمایید.

درود
لطفال پرسش را کوتاه و مختصر بیان کنید، می توانید نسبت به وصول چک اقدام نمایید.

در صورت عدم موجودی در حساب ایشان
طی دادخواستی نسبت به وصول چک اقدام کنید
وگرنه فقط می تونید چگ را از بانگ وصول کنید

سلام برای کاری که انجام دادید هزینه های خود را میتوانید دریافت کنید اما اگر قراردادی امضا کرده اید که خسارت باید پرداخت کنید نمیتوانید منکر ان شوید. مسئله شما نیاز به بررسی دقیق تر دارد پیشنهاد میکنم از مشاوره تلفنی استفاده کنید

سلام
با توجه به قبول چک از طرف شما فقط می توانید نسبت به وصول آن اقدام کنید.