طریقه اخذ سند چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۴ #38483740

با سلام پدرم در زمان حیات خود زمین کشاورزی را شفاهی به من هبه نموده و من بیش از سی سال است در آن کار و کشاورزی می کنم هم اکنون پدرم و تنها برادرم فوت نموده و من ۴ خواهر و مادرم دارم که این مساله را قبول دارند بنده چگونه می توانم نسبت به اخذ سند مالکیت اقدام کنم تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر سند زمین موجود و به نام پدرتان باشد
با مراجعه به دفاتر ثبت به همراه کلیه ورثه،سند را به نام خود انتقال دهید

با سلام و احترام
با انحصار وراثت نسبت به انتقال سند رسمی اقدام کنید

سلام.میبایستی همه ورثه در دفترخانه حضور داشته و سهم خود را به شما واگذار نمایند و اگر فاقد سند رسمی باشد باید با تنظیم استشهادیه و گواهی انحصار وراثت و همراه همه وراث به اداره ثبت برای ثبت ملک مراجعه کنید یا اینکه طبق روال گذشته بصورت عادی وراث سهم خود را به شما واگذار کنند.

سلام
اگر زمین سند دارد و به نام پدر شما است همه ورثه پدر شما باید در دفترخانه اسناد رسمی حاضر شده و آن را به شما انتقال رسمی نمایند و اگر سند ندارد و اداره ثبت اسناد و املاک نیز سابقه ثبت نداشته باشد باید استشهادیه محلی بر مالکیت خود تنظیم نمایید و خواهران شما نیز آن را امضا کنند و با مراجعه به اداره ثبت اسناد و املاک محل درخواست ثبت ملک را بنمایید

اگرسند مالکیت به اسم مرحوم پدرتان می باشد می توانید با دریافت فرم گواهی انحصار وراثت و مراجعه به دفتر اسناد رسمی سند را به اسم خود با توجه به توافقی که دارید انتقال دهید ،ولی اگر ملک سند مالکیت ندارد باید به ادره ثبت محل مراجعه نمایید.

با سلام
به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه نموده و پس از انتقال سهم الارث پدر مرحومتان بنام شما، اقدام به اخذ سند نمایید