در خصوص عدم انجام شرکتی به تعهدات

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۹۲ #3846

دوستم شرکتی در زمینه نصب آسانسور دارد و شعبه ای در شهرستان راه اندازی کرده که رسیدگی به امور اداری و فنی را به من داده ، بستن ، مهر و امضا قرار دادها، مسایل فنی ، دریافت چکها و واریز مبالغ به حساب شرکت و ... الان شرکت در 2 قرار داد به تعهداتش عمل نکرده،کارفرما به تعزیرات شکایت کرده،قاضی میگه با اینکه قرارداد در سربرگ شرکت و با مهر شرکت بوده ولی چون اسم تو به عنوان نماینده شرکت در قرارداد بوده و قرارداد رو شما امضا کردی باید طلب مردمو بدی، هیچ استنادی هم به هیچ قانونی نمیکنه فقط میگه شما نماینده شرکت هستی باید پول مردمو بدی ، میخواستم بدونم جایگاه حقوقی نقشی که من واسه شرکت دوستم داشتم چطوره ؟ ایا من پاسخگوی عمل نکردن شرکت به تعهداتش باید باشم ؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نماینده مسئول اقدامات و تعهدات داده شده است .

در صورتی که به موجب اساسنامه به شخصی حق امضا داده شود بسته به نوع شرکت و میزان مسئولیت شخص مذکور مسئول است.در غیر اینصورت و امضاء بدون مجوز نیز امضا کننده در قبال تعهدات مسئول میباشد.و در هر حال نماینده مسئول اقدامات و تعهدات داده شده میباشد.

با احترام