آیا خرید ملک به قیمت پایینتر جرم و از اقسام ربا میباشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۴ #38412260

با سلام
اینجانب در قبال پرداخت سرمایه به مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان به شخصی به عنوان سرمایه در کار و گسترش برای ضمانت باز پرداخت قرار شده است ایشان ملکی به ارزش یکو نیم میلیارد را به بنده با همین مبلغ ۵۰۰ میلیون فروخته و بعد در قرارداد اجاره به شرط تملیک از من اجاره کند و اقساط بدهی که همان اجاره ها میشود را اینگونه پرداخت کند حال میخواستم بدانم اولا آیا خرید ملک به قیمت پایینتر جرم و از اقسام ربا میباشد و ثانیا در کل آیا با این کار بنده به مشکلی که پولم سوخت بشه برخورد خواهم کرد؟ تشکر و سپاس

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگر اثبات شود دلیل ارزان خریدن ربا میباشد جرم است در غیر اینصورت خیر

با سلام
خرید ملک با قیمت پایین مانع قانونی ندارد و اگر در آینده با شخص مشکلی برخورد کردید در اینصورت احتمال دارد در دادگاه به این معامله به چشم ربا نگاه کنند

نه نگران نباشیدمشکلی نیست

خرید ملک به قیمت پایین تر وصف مجرمانه ندارد ولی ممکن است با مطالبی که ذکر کردید دادگاه در نهایت به این علم برسد که مقصود شما از بیع ربا بوده است.