چطور با گرفتن رضایت هنوز پرونده مختومه نشده راه حل قانونی یا ماده تبصره ایی نداریم که پرونده مختومه بشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۵۵۵ #38392425

پرونده داشتیم در رابطه با پیج فیک و گذاشتن عکس و نوشتن مطلب نامناسب شکایت کردن پیامک اومد بریم دادسرا در فتیم رضایت گرفتیم لایحه زدن رضایتشون رو . بعد گفتن که مجدد ابلاغیه میاد برای بازپرسی و حکم اصلی میخواستم بپرسم چطور با و گرفتن رضایت هنوز پرونده مختومه نشده راه حل قانونی یا ماده تبصره ایی نداریم که پرونده مختومه بشه؟
چون فقط سیم کارت بنام اون بنده خدا بوده و استفاده کننده من بودم پای ادم بیگناه وسطه

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، از جنبه عمومی جرم در حال پیگیری هستش. پرونده شما باید بررسی شود

ممکنه جرم عمومی هم داشته بشه جرم انتسابی

جرم شما دارای جنبه عمومی بوده و با رضایت نیز قابل رسیدگی است.

باید پرونده را مطالعه وبررسی کرد گاها موارد دیگری هم مرتبط باآن باشند وشاید هم دادستان هم ازلحاظ جنبه عمومی وارد پرونده شده وپیگیر قضیه شماست

شاید دادستان به عنوان مدعی العموم شاکی عمومی شما باشد .

سلام . یک سری جرائم علاوه بر گذشت شاکی خصوصی ، ادامه پیدا میکنه و مختومه نمیشه . بخاطر جنبه عمومی جرم .