کسی که تو مزایده برنده شده الان باید پول شرکتم جداگانه بدهد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۲ #37829454

سلام یک چک بی محل یه نفر به من داد و وصول نشد منم پیگیر کارهای قضایی شدم ماشین طرفو توقیف کردم الان ماشین مزایده رفت با قیمت ۶۹ میلیون اما ماشین سندش تو رهن شرکت بود به مبلغ ۵۵ میلیون و ما هم اطلاعی نداشتیم
الان سوالم اینه که کسی که تو مزایده برنده شده الان باید پول شرکتم جداگانه بده یا از مبلغ مزایده کم میشه مبلغ طلب شرکت مثلا ۶۹ پول ماشینه و۵۵ هم پول شرکت لیزینگ که میشه ۱۲۴ میلیون
یا ۵۵ میلیون از اون ۶۹ کم میشه مابقی که ۱۴ میلیونه میریه به من
مبلغ روز چک من ۲۰ میلیونه

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با فروش خودرو به مبلغ ۶۹ میلیون تومان ، مبلغ ۵۵ میلیون تومان به شرکت پرداخته تا فک رهن گردد و الباقی مبلغ که ۱۴ میلیون تومان میباشد به شما تعلق خواهد گرفت و الباقی دین شما بایستی از طرق دیگر مانند توقیف اموال دیگر مدیون تا توقیف حساب و یا جلب مدیون مطالبه نمایید .

سلام
اول پول رهنبرداشته می شود
بعد بدهیپرداخت می شود

مبلغ رهن برداشته وبه حساب شرکت واریز می شود وباقی مانده به شما می رسد کفاف طلب شما نداد اموال دیگر اورا توقیف کنید