این مبلغ رو ما باید پرداخت کنیم یا می تونیم شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۱۱ #37757179

سلام
از برج ۴ سال ۹۸ تا الان که تقریبا ۱۸ ماه میشه هیچ قبض آبی برای ما حتی توی سیستم ثبت نشده بوده. چند روز پیش از اداره آب اومدند و گفتند که ۳۲ میلیون تومن قبض آبتون شده که بررسی کردیم دیدیم لوله آب داخل منزل ترکیده بوده و ما خب متوجه نشدیم و به جایی هم نم نداده بود که بخوایم متوجه بشیم.
خود اداره آب می گفتن انگار یه قانونی هست که هر ۴ سال می تونید از این قانون استفاده کنید و نامه ای بنویسید که اینطوری بوده و مبلغ بیاد پایین. حالا من فردا می خوام برم اداره آب که اون نامه رو بنویسم ولی اگه خیلی کم نشه آیا راه شکایت همچنان برای من بازه یا خیر؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما با مراجعه به اداره آب در خواست هردر رفت آب داده و با کارشناسی مبلغی کسر والباقی را هم باید تقسیط نمایید .
موفق و پیروز باشید .

سلام
ایرادی که به اداره وارده عدم صدورقبض هست اگرقبض صادرشده وشمامطلع میشدیدباغیرمعقول بودن مبلغ احتمالامتوجه نشت آب میشدیدولی بهتراست به طریق اداری حل شودوتقسیط بندی شود

بعد کارشناسی و تایید ترکیدگی لوله تخفیف داده می شود .

نیازمند پیگیری و ارجاع به کارشناس می باشد و در نهایت پس از تخفیفات قانونی می توانید توافق کنید مبلغ را به نحو اقساط بپردازید .

درود
معمولا بعد از بررسی کارشناس اداره ی آب و تایید ترکیدگی و درخواست شما جهت تخفیف و تقسیط ، مساعدت لازم به عمل خواهد آمد .

درود بر شما، بهتر است درخواست کارشناسی نمایید تا ترکیدگی مشخص شود، در این صورت میتوانید از تخفیفات لازم، نیز از مساعدت های پرداختی بهره جویید.

در صورت اثبات موضوع ترکیدگی و تایید آن از سوی کارشناس اداره آب امکان کسر مبلغی در قالب جداول موجود وجود داشته و در نحوه وصول مبلغ نهایی نیز مساعدت شده و به صورت اقساط دریافت میگردد . البته تمام این مراحل موکول به تقاضای شماست .