بعد از پایان مهلت بیست روز، اعتراض قابل قبول است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۵ #37712142

سلام و عرض ادب و احترام
سوالی داشتم که
۱-در تاریخ ۹۹/۱/۲۶ رای در سامانه ابلاغ گردیده به طرفین و ۲۰روز حق اعتراض دارند این بیست چندم میشود؟؟
۲-اگر خارج از مهلت اعتراض کند تا چند روز موجه میباشد؟
۳-معمولا نسبت به تجربه ایی که وکلای محترم در طول مدت امر وکالت داشتید، قضات اعتراض خارج از مهلت را قبول مینمایند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱- ۱۶ اردیبهشت آخرین مهلت ثبت اعتراض است .
۲- در صورتی که رای حضوری باشد ، اعتراض خارج از فرجه قابل قبول نخواهد بود مگر با اثبات دلایل مندرج در قانون .
۳- معمولا اعتراض خارج از فرجه در آرای حضوری پذیرفته نمی شود ولی در احکام غیابی عموما مورد قبول واقع میگردد .

سلام
روز ابلاغ و روز اقدام یعنی روز بیستم جزو موعد نیست و فردای روز اقدام مهلت تمام میشود
خیر
اگر ابلاغ صورت گرفته بعد از گذشت بیست روز قبول نمیشود